Вільшанська сільська рада
Вільшанська сільська рада Житомирського району Житомирської області

Рятівний «острівок» для жінок, які стикнулись із домашнім насильством

Дата: 28.10.2020 15:35
Кількість переглядів: 360

  Фото без описуЩодня сотні жінок в Україні стикаються з домашнім насильством у різних його проявах. Із запровадженням карантинних заходів ситуація ще більш загострилась.  Таким чином, щодня особи, що постраждали від домашнього насильства, потребують допомоги, зокрема в частині забезпечення місцем тимчасового, безпечного цілодобового перебування, психологічною підтримкою, працевлаштуванням та пошуком постійного житла, а також збереження родинних зв’язків між мамою та дитиною. На жаль, спеціалізованих закладів, які можуть надати таку допомогу і підтримку, в країні обмаль.
  Кризовий центр для жінок із дітьми «Місто Добра» розташований у м. Чернівці, проте його мешканцями можуть бути жінки з дітьми з усіх областей України та громадянки інших країн, які потребують допомоги та території України.
  «Місто Добра» - це не лише тимчасовий притулок та місце безпечного проживання постраждалих від домашнього насильства, але й комплексна програма соціалізації жінок, по завершенню якої жінка-мама самостійно вміє забезпечувати себе та своїх дітей. У приміщенні Кризового центру облаштовано 27 житлових кімнат для цілодобового перебування 80 осіб, які забезпечуються усіма необхідними речами, засобами гігієни, продуктами харчування. Разом з тим, умови перебування адаптовані для осіб з інвалідністю. Мешканці притулку отримують кваліфіковану медичну, юридичну, психологічну, педагогічну допомогу, здобувають навички ведення домашнього господарства, за потреби можуть здобути освіти, працевлаштуватись.
  Кризовий центр «Місто Добра» - рятівний «острівок» для жінок, які стикнулись із домашнім насильством.
   Детальніша інформація за посиланням: https://misto-dobra.com.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь