A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська сільська рада
Вільшанська сільська рада Житомирського району Житомирської області

Проведено виїзну нараду зі старостами сіл

Дата: 03.12.2020 01:17
Кількість переглядів: 1224

Хоча календар вказує нам на закінчення 2020 року, проте це лише початок повноважень рад нового скликання та початок діяльності новообраних старост.

Сьогодні, 2 грудня, сільський голова Сергій Мельник провів уже другу робочу нараду зі старостами населених пунктів громади. З метою формування чітких уявлень про питання та проблеми, які потребують вирішення, постановки конкретних цілей та завдань було вирішено організувати виїзну зустріч.Фото без опису

Старости на чолі із сільським головою відвідали кожен населений пункт Вільшанської сільської ради, оглянули стан адміністративних будівель, приміщень закладів культури, сільських доріг, ФАПів, місць відпочинку та дозвілля, пам’ятних знаків тощо. Старости сіл акцентували увагу на проблемах, які їх турбують. Сергій Мельник окреслив першочергові питання та завдання, наголосивши, що надзвичайно важливо, аби належно запрацював механізм життєдіяльності громади, починаючи від благоустрою територій, вивозу сміття та завершуючи документообігом.

Фото без опису

Питань озвучено дуже багато, тож роботи матимемо вдосталь. Це, зокрема, і підтримання у належному стані кладовищ, обкошення узбіч, обрізка аварійних дерев, вирішення проблем із нестачею питної води, ремонт та відновлення вуличного освітлення, облаштування відпочинкових зон, встановлення пандусів у фельдшерських та фельдшерсько-акушерських пунктах, ремонт доріг комунальної власності, відновлення вказівних знаків при в’їздах у населені пункти, встановлення додаткових зупинок, облаштування дитячих та спортивних майданчиків, оптимізація адміністративних будівель, встановлення економного опалення, відновлення пам’ятних знаків та багато-багато іншого.

Новообрані старости оцінили переваги облаштування адміністративних приміщень у Трощі та Бейзимівці, де усі основні об’єкти соціальної інфраструктури розміщені в одній будівлі. Це економічно вигідно та зручно для місцевого населення. Такий досвід ми продовжуватимемо і в інших селах громади.

Слід зауважити, що новообрані старости, які є представниками інтересів мешканців населених пунктів на рівні керівництва громади, прислухаються до думок та побажань односельчан, розглядають та озвучують пропозиції жителів щодо покращення загального добробуту, налагоджують комунікацію та сподіваються на плідну співпрацю з населенням, зокрема на днях благоустрою, під час ремонту приміщень, прибирання кладовищ тощо.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь