A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська сільська рада
Вільшанська сільська рада Житомирського району Житомирської області

Вітаємо колегу з нагородою!

Дата: 08.12.2020 10:25
Кількість переглядів: 682

Вітаємо колегу з нагородою!

7 грудня керівництво Житомирської області, зокрема голова обласної ради Володимир Федоренко, голова облдержадміністрації Віталій Бунечко, а також заступники голови обласної ради Олег Дзюбенко та Володимир Ширма, привітали громади області із Днем місцевого самоврядування.

У своєму зверненні Володимир Федоренко зазначив: «Місцеве самоврядування – це величезна відповідальність тих, хто обраний представляти інтереси жителів громад у радах всіх рівнів. Переконаний, що майбутнє громад неможливе без створення місцевого самоврядування європейського зразка. Адже лише ефективне місцеве самоврядування зможе розбудувати громади та створити  комфортне життя людей. Нам випала доля працювати у непростий період державотворення, щоби перетворити Україну в успішну європейську державу, про яку мріяли Герої Небесної Сотні і за яку платять дорогу ціну наші бійці на сході України. Дякую за нелегку, відповідальну, але продуктивну працю на благо громад!»

Також очільник депутатського корпусу вручив нагороди обласної ради представникам місцевого самоврядування області, побажавши усім міцного здоров’я, родинного щастя, благополуччя, добра і достатку.

Приємно відзначити, що староста сіл Троща та Ясопіль Вільшанської сільської ради Тетяна Петрівна МЕЛЬНИК нагороджена грамотою Житомирської обласної ради за свою сумлінну працю, вагомий особистий внесок у соціально-економічний і культурний розвиток нашої громади.

Щиро вітаємо Тетяну Петрівну із заслуженою нагородою! Бажаємо міцного здоров’я, невичерпної енергії, родинного щастя та благополуччя, наснаги і непохитної віри у щасливе майбутнє нашої громади!

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь