A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська сільська рада
Вільшанська сільська рада Житомирського району Житомирської області

Один день з життя громади

Дата: 11.12.2020 21:03
Кількість переглядів: 850

Незважаючи на складні погодні умови, адміністративний центр громади, як і кожен старостинський округ, працюють у звичному режимі, відповідно до планів, викликів часу та суспільних запитів.

Останній робочий день тижня в раді був звично насичений і продуктивний.

Сільський голова Сергій Мельник провів чергову нараду зі старостами сіл, які озвучили плани робіт та остаточні пропозиції щодо формування проєкту бюджету громади на наступний рік: обговорено, на вирішення яких питань необхідно у 2021 році спрямувати кошти місцевого бюджету в першу чергу, які заходи та роботи можна провести власними силами або із залученням коштів інвесторів та партнерів.

Фото без опису

Відбулась нарада голів постійних комісій, на якій розроблено проєкт регламенту Вільшанської сільської ради на період поточного скликання. Регламент буде розглянуто депутатами на черговій сесії та затверджено з урахуванням їх пропозицій та поправок.

Фото без описуПроведено перше засідання виконавчого комітету ради 8 скликання. Члени виконкому обговорили та схвалили проєкт сільського бюджету на наступний рік, визначились із переліком об'єктів і видів суспільно-корисних та громадських робіт, які будуть виконуватися порушниками та засудженими на території Вільшанської сільської ради у 2021 році, призначили посадових осіб, які будуть відповідальними за ведення нотаріальних дій на території громади, обговорили знесення зелених насаджень та затвердили план роботи виконавчого комітету на перший квартал наступного року.

Фото без опису

Також Сергій Мельник зустрівся із депутатами села Вільшанки, які прибули на його запрошення. Оскільки Вільшанка, як адміністративний центр громади, не може мати свого старосту, сільський голова вислухав пропозиції депутатського активу села щодо першочергових проблем та питань, для вирішення яких необхідно передбачити кошти у сільському бюджеті на 2021 рік.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь