Вільшанська сільська рада
Вільшанська сільська рада Житомирського району Житомирської області

Оголошення про конкурс на вакантні посади

Дата: 24.12.2020 13:35
Кількість переглядів: 952

 

ВІЛЬШАНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ОГОЛОШУЄ  КОНКУРС НА ЗАЙНЯТТЯ  ВАКАНТНИХ  ПОСАД  ПОСАДОВИХ  ОСІБ МІСЦЕВОГО  САМОВРЯДУВАННЯ :

 

  • начальника фінансового відділу (юридична особа) Вільшанської сільської ради

 

Вимоги до претендентів: знання Конституції України, Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про запобігання корупції», Бюджетний кодекс, накази та інструкції Державної казначейської служби України, нормативно-правові акти Кабінету Міністрів України та Міністерства фінансів України стосовно використання коштів місцевого бюджету, одержання субвенції, практику їх застосування  та інших нормативно-правових документів з урахуванням специфіки посадових обов’язків.

Кваліфікаційні вимоги: вища освіта відповідного професійного спрямування, не нижче ступеня магістра, спеціаліста; стаж роботи за фахом на керівних посадах не менше 3 років; вільне володіння державною мовою; вміння використовувати комп’ютерне обладнання та програмне забезпечення, використовувати офісну техніку та знання основ діловодства.

 

  • головного спеціаліста фінансового відділу (юридична особа) Вільшанської сільської ради

 

Вимоги до претендентів: знання Конституції України, Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про запобігання корупції», Бюджетний кодекс, нормативно-правові акти Кабінету Міністрів України та Міністерства фінансів України стосовно використання коштів місцевого бюджету, одержання субвенції та інших нормативно-правових документів з урахуванням специфіки посадових обов’язків.

Кваліфікаційні вимоги: вища освіта відповідного професійного спрямування, за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста; стаж роботи за фахом  не менше 2-х років; вільне володіння державною мовою; досвід роботи в спеціалізованих бухгалтерських програмах.

 

  • начальника служби у справах дітей (юридична особа) Вільшанської сільської  ради

 

  1. Вимоги до претендентів: знання Конституції України, Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про службу в органах місцевого самоврядування», «Про запобігання корупції», Сімейного кодексу України, Цивільного кодексу України, Законів України «Про органи і служби у справах дітей та спеціальні установи для дітей», «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», «Про охорону дитинства»; Постанов Кабінету Міністрів України: «Про забезпечення соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах», «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини», «Про затвердження Положення про прийомну сім'ю», практику їх застосування  та інших нормативно-правових документів з урахуванням специфіки посадових обов’язків.

 

Кваліфікаційні вимоги: вища освіта не нижче ступеня магістра, спеціаліста; стаж роботи за фахом на керівних посадах не менше 3 років; вільне володіння державною мовою, вміння використовувати комп’ютерне обладнання та програмне забезпечення, використовувати офісну техніку та знання основ діловодства.

Для участі у конкурсі подаються такі документи :

  • заява про участь у конкурсі;
  • автобіографія;
  • заповнена особова картка (П-2ДС);
  • копії документів про освіту, підвищення кваліфікації;
  • копія паспорта;
  • копія реєстраційної картки платника податків;
  • копія трудової книжки;
  • копія військового квитка;
  • декларація (про майно, доходи);
  • дві фотокартки розміром 4х6;
  • згода на обробку персональних даних.

(Особа може надати інші документи, які, на її думку, підтверджують її професійні чи моральні якості).

           Документи щодо участі в конкурсі приймаються протягом 30 календарних днів від дня опублікування оголошення.

           Подати документи для участі в конкурсі та ознайомитись з порядком проведення конкурсу, а також отримати додаткову інформацію можна в Вільшанській сільській раді Чуднівського району Житомирської області за адресою : с.Вільшанка вул.Короченська, 2. Додаткова інформація за телефоном    +38(096)05-300-35.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь