A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська сільська рада
Вільшанська сільська рада Житомирського району Житомирської області

Щиро вітаємо з прийдешніми новорічними святами!

Дата: 31.12.2020 11:36
Кількість переглядів: 325

Шановна громадо!

Не хочеться говорити політичними шаблонами, але рік, що минає, дійсно, був непростим для всіх: громади, держави, світу. 2020-ий приніс багато викликів, але ми прийняли їх мужньо, великою дружною родиною нашої громади, сумлінно виконуючи своїх обов'язки та підтримуючи один одного.

Ми зіткнулись з вірусом, який спричинив пандемію, обвал економіки, втрату робочих місць, погіршив здоров'я, а в когось забрав життя. Ми, спільно з усією країною, в умовах карантину, зробили наступний важливий крок у реформі адміністративного устрою: прийняли у нашу велику родину села колишніх Кілківської і Маловолицької сільських рад та разом успішно здобули впевнену перемогу на місцевих виборах. Ми налагодили дистанційний навчальний процес у закладах освіти, як того вимагала епідеміологічна ситуація, навчились проводити наради, зустрічі та підвищувати кваліфікацію онлайн. Ми підтримували родини, які потрапили у скруту через карантинні обмеження, продуктовими наборами. Ми вчасно виплачували заробітну плату, достойно винагороджували роботу освітян. Протягом року ми продовжували втілювати окреслені нами плани у життя: ремонтували дороги, проводили роботи з благоустрою, облаштовували необхідні приміщення, провели своїми силами поточний ремонт в освітніх закладах та забезпечили їх стабільну життєдіяльність, модернізовували системи опалення, налагоджували співпрацю з інвесторами, надавали матеріальну допомогу та послуги населенню.

Будь-які успіхи нашої громади, великі чи малі, стали можливими не лише завдяки професіоналізму та самовіддачі керівництва і колективу ради. Ми не змогли б втілити у життя жоден задум без розуміння та злагодженої співпраці депутатського корпусу, членів виконавчого комітету, підтримки та посильної участі населення, допомоги наших інвесторів, благодійників та друзів.

До речі, бюджет Вільшанської сільської ради за 2020 рік виконано на понад 107 %!

Тому хочу щиро подякувати кожному, хто вірив і продовжує вірити у впевнене майбутнє Вільшанської ОТГ та своїми справами докладає зусиль до розбудови нашої громади!

Бажаю, щоб усі хвилювання, невдачі та негаразди залишились у архівах 2020 року.

У новому ж році зичу кожному міцного здоров'я, любові, щастя, родинного тепла і затишку, миру, добробуту і достатку, злагоди, натхнення та віри. Віри у себе, у людей, у процвітання нашої громади та всієї України. Віри в те, що будь-яке добре починання, зроблене від щирого серця, буде успішним.

Я переконаний, що разом ми збережемо все краще, що маємо, та, об'єднавши наші зусилля, досягнемо успіхів!

Нехай 2021 рік стане для нас роком нових здобутків і перемог!

З Новим роком! З Різдвом Христовим!

 

З повагою та вдячністю - 

сільський голова                                                     Сергій МЕЛЬНИК

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь