A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська сільська рада
Вільшанська сільська рада Житомирського району Житомирської області

Завдяки меценату у Дібрівці облаштовано бювет з питною водою

Дата: 11.01.2021 17:12
Кількість переглядів: 1806

2021 рік для Вільшанської об’єднаної територіальної громади почався з приємних подій.

Напевно, більшість населення Чуднівщини уже чули про постать Володимира Антоновича Кульчицького – відомого вченого і мецената – та його благодійну діяльність на теренах нашого краю. Багато хто уже відвідав музей-садибу у Жеребках, знаємо про щирі пожертви на храми та благоустрій населених пунктів благодійника, роботу створеної за його фінансування теплиці тощо.

Батько Володимира Кульчицького Антон Володимирович – виходець із села Жеребки, проте дитячі спогади Володимира Антоновича також пов’язані із селом Дібрівка нашої громади: тут він мав друзів, проводив дозвілля у дитинстві.

Саме тому, знаючи про гостру проблему із водою у населеному пункті, Володимир Кульчицький прийняв рішення допомогти жителям Дібрівки.

10 січня відбулось урочисте відкриття бювету з питною водою у Дібрівці, в якому взяв участь Вільшанський сільський голова Сергій Мельник, депутати ради Олександр Гонишнюк і Зінаїда Сагановська, староста Майя Гонишнюк та місцеве населення.

Представник В. А. Кульчицького Михайло Іванович Блецко розповів присутнім про технічні характеристики та можливості бювету, особливості та об’єм подачі води, пояснив, як користуватись обладнанням та вручив ключі від приміщення керівництву громади, передаючи щирі вітання від мецената.

Сільський голова Сергій Мельник висловив слова вдячності від усієї громади Михайлу Івановичу та в його особі Володимиру Кульчицькому за таку добру і щиру справу для населення села Дібрівки. Адже добрі справи завжди залишають слід у людській пам’яті та серцях. Також очільник громади закликав місцевих жителів бережно ставитись до джерела води, навесні прикрасити місцину квітами та доглядати бювет.

Ми сердечно дякуємо Володимиру Антоновичу Кульчицькому – щирому меценату, видатному вченому, патріоту України і рідного краю, жертводавцю, благодійнику та філантропу – за його активну життєву позицію, громадську діяльність, вміння й бажання працювати з людьми і для людей та за його вагомий і такий потрібний у даний час особистий внесок у розвиток села Дібрівка – забезпечення населення питною водою.

Бажаємо Вам, Володимире Антоновичу, міцного здоров’я, незгасної молодості душі, злагоди, розуміння і достатку в родині. Низький уклін Вам за Вашу натхненну і самовіддану працю, за Вашу непохитну віру у майбутнє нашого краю. Нехай Господь сторицею віддячить за Ваше розуміння, підтримку і за частку душі, подаровану нам!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь