Вільшанська сільська рада
Вільшанська сільська рада Житомирського району Житомирської області

Ми різні, але єдині! З Днем Соборності України!

Дата: 22.01.2021 12:44
Кількість переглядів: 468

 22 січня 1919 року, у морозний зимовий день, збулася віковічна мрія українського народу жити однією сім’єю на своїй землі, в єдиній державі, не розділеній кордонами і не розірваній між ворогуючими  країнами – у Києві на Софійській площі було урочисто проголошено Акт Злуки Української Народної Республіки й Західноукраїнської Народної Республіки. 

Відтак єдність нашої Батьківщини перестала бути тільки мрією, було покладено новий початок на шляху до спільного майбутнього. І хоча з того часу на долю нашої Вітчизни випало ще чимало випробувань – від свавілля радянської влади, голодоморів, червоного терору і до російської агресії у наші дні – ідею об’єднаної України уже не спинити!

Традиційно у День Соборності України українці від Заходу до Сходу брались за руки, формуючи ланцюг єдності. Нині через пандемію це свято набуває нових форм і нового глибокого змісту. Ідея соборності, сили у єдності – є ще більш актуальною саме тепер: коли ми захищаємо і відстоюємо своє бажання і право бути істинно незалежною державою, а також будувати європейську вільну Україну. Попри війну та пандемію, ми знову відчуваємо нашу єдність, допомагаючи і підтримуючи один одного у непростих обставинах. 

Любов до Батьківщини, відповідальність та патріотизм об'єднують усіх українців: від Луганська і Донецька до Львова і Ужгорода, від Чернігова до Криму.

Впевнені, що лише разом ми будемо сильними, відстоїмо нашу незалежність, здобудемо перемогу і забезпечимо вільній соборній Україні європейське майбутнє!

Зичимо усім вам, дорогі земляки, міцного здоров’я, щастя і добробуту вашим родинам, миру, злагоди, єдності і непохитної віри у гідне майбутнє рідної землі та всієї України! 

Фото без опису

Сьогодні голова громади Сергій Мельник та працівники сільської ради взяли участь в урочистостях, присвячених Дню Соборності, у місті Чуднові: мітингу та покладанні квітів до пам’ятних знаків та Дошки пам'яті загиблих воїнів Чуднівщини в зоні АТО/ООС.

Фото без опису

 

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуУ закладах культури населених пунктів Вільшанської сільської ради з нагоди Дня Соборності України проведено акції та зустрічі, організовано тематичні виставки та інсталяції, тож запрошуємо усіх бажаючих їх відвідати! 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь