Вільшанська сільська рада
Вільшанська сільська рада Житомирського району Житомирської області

Жителям громади - безпечний простір

Дата: 27.01.2021 18:42
Кількість переглядів: 855

Сьогодні, 27 січня, Вільшанський сільський голова Сергій Мельник взяв участь у нараді з представниками органів місцевого самоврядування, відділів та відділень поліції області, яка відбулася у Житомирській обласній державній адміністрації під керівництвом Віталія Бунечка. 
Одним із основних порушених на нараді питань стало обговорення необхідності розвитку сучасної системи відеоспостереження у населених пунктах Житомирщині (на даний час у громадських місцях населених пунктів області встановлено 537 камер відеоспостереження, але покриття цієї системи поки ще недостатнє).
Важливою складовою створення безпечного простору для жителів Житомирської області є подальше збільшення покриття мережі відеоспостереження та встановлення камер з високими технічними параметрами та програмним забезпеченням, здатним розпізнавати номерні знаки транспортних засобів та обличчя у разі необхідності. 
Наразі перед громадами відкриваються можливості для залучення коштів, зокрема й від міжнародних донорів, для встановлення систем «smart-city». 
Також учасники наради обговорили надзвичайно важливе питання – підтримку проєкту «Поліцейський офіцер громади». Поліцейський офіцер громади – це офіцер поліції, який орієнтований на розв'язання безпекових проблем саме своєї територіальної громади. 80-90% робочого часу поліцейський знаходитиметься в громаді. Він буде доступний для населення, знатиме мешканців території, яку обслуговує, їхні проблеми. 
В рамках розширення проєкту сьогодні Сергій Мельник від імені Вільшанської сільської ради, а також керівники Оліївської, Станишівської і Миропільської територіальних громад підписали Меморандум про співпрацю та партнерство з ГУНП в Житомирській області.
Сподіваємось на подальшу допомогу і співпрацю у розбудові системи безпеки  жителів Вільшанської сільської ради.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь