A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська сільська рада
Вільшанська сільська рада Житомирського району Житомирської області

Шості роковини з дня загибелі Героя

Дата: 17.02.2021 18:39
Кількість переглядів: 771

6 років тому наш край сколихнула страшна звістка – під час артилерійського обстрілу біля села Кам'янка під Дебальцевим героїчно загинув зовсім юний житель села Мала Волиця, сержант Збройних Сил України, ОЛЕКСАНДР ОЛЕКСАНДРОВИЧ КРАСНОГОЛОВЕЦЬ. Молодому Герою було всього 24 роки, але ворожа куля безжальна.

Олександр народився і виріс у Малій Волиці, закінчив місцеву школу, здобув професію у Любарському професійному ліцеї, проходив строкову військову службу у військовій частині А4608. Демобілізувавшись, працював у ТОВ «Камоміла» у рідному селі.

У серпні 2014 року Олександр Красноголовець знову був мобілізований, пройшов підготовку у 30-тій окремій гвардійській механізованій бригаді та разом із  бойовими товаришами брав участь у антитерористичній операції на Сході України. 17 лютого 2015 року наш земляк трагічно загинув у бою…

Олександр похований у рідному селі, поруч з батьком, який так і не дочекався сина з війни… Без рідної людини залишились сестри.

Указом Президента України № 553/2015 від 22 вересня 2015 року Красноголовця Олександра Олександровича нагороджено орденом «За мужність» III ступеня (посмертно).

Сьогодні у приміщенні Чуднівського РТЦК та СП відбувся захід із вшанування пам’яті захисника України Олександра Красноголовця, мужнє ім’я якого вписано у Книгу пам’яті загиблих учасників АТО/ООС, присвяченої Героям Чуднівщини.

Участь у заході взяли Вільшанський сільський голова Сергій Мельник та працівники ради, колектив військкомату. Пам’ять про загиблого Героя вшановано хвилиною мовчання. Покладено квіти до Дошки пам'яті загиблих воїнів Чуднівщини та на могилу Олександра, де також зібрались керівництво Маловолицького старостинського округу, рідні загиблого, депутати та місцеві жителі.

Ми не маємо права забути подвиг Олександра Красноголовця, адже за мир на нашій землі він віддав найдорожче – власне життя. Герої не вмирають!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь