A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська сільська рада
Вільшанська сільська рада Житомирського району Житомирської області

Голова громади взяв участь у нараді обласної служби зайнятості

Дата: 25.02.2021 09:24
Кількість переглядів: 1292

Фото без опису

Вчора, 24 лютого, Вільшанський сільський голова Сергій Мельник взяв участь у розширеній нараді обласної служби зайнятості щодо алгоритму спільних дій у ситуації масового вивільнення працівників райдержадміністрацій та районних рад, що ліквідовуються.

Майже 3 години у приміщенні Житомирського міського центру зайнятості представники обласної служби зайнятості та районних філій, керівництво Житомирського району, представники Пенсійного фонду України, управління Держпраці, обласного департаменту праці, соціальної та сімейної політики і очільники понад 30 територіальних громад району обговорювали шляхи для пом’якшення наслідків масового вивільнення працівників місцевих рад та адміністрацій, які ліквідовуються на вимогу реформи адмінустрою держави.

Керівництво обласної служби зайнятості стурбоване великими обсягами вивільнення спеціалістів з вищою освітою, оскільки ринок праці області на даний час має потребу кадрів робітничих професій (згідно із статистикою, 42% безробітних по області мають вищу освіту, в окремих районах області середнє навантаження (конкуренція) на одне вільне робоче місце досягає 175 людей).

Проте, і територіальні громади області, зокрема і Вільшанська, не в змозі забезпечити робочими місцями згаданих вивільнених працівників, адже штати рад громад здебільшого укомплектовувались кваліфікованими спеціалістами до початку ліквідації районних державних адміністрацій та районних рад.

З матеріалами обговорення поставлених питань згодом можна буде ознайомитись на сайті обласного центру зайнятості www.zhy.dcz.gov.ua.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь