A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська сільська рада
Вільшанська сільська рада Житомирського району Житомирської області

Жителька Карповець отримала почесне звання «Мати-героїня»

Дата: 27.02.2021 12:02
Кількість переглядів: 1690

Все у нашому житті пов’язане із жінкою. Жінка – мати, бабуся, дружина, кохана, подруга. Але перш за все вона є матір’ю. Ніжна та дбайлива, мудра та невтомна берегиня великого сімейного вогнища, вона народжує та виховує дітей, даруючи їм материнську ласку та турботу.

У нашій державі жінкам, які народили та виховали до восьмирічного віку п’ять і більше дітей присвоюється почесне звання «Мати-героїня». Неодмінною умовою для одержання такого звання є вагомий особистий внесок матері у виховання дітей в сім’ї, створення умов для здобуття ними освіти, розвитку їх творчих здібностей, формування високих духовних і моральних якостей.

Вчора, 26 лютого, у приміщенні Житомирської облдержадміністрації пройшов урочистий захід із нагородження жінок області, яким наприкінці 2020 року присвоєно почесне звання «Мати-героїня».

У заході взяли участь очільник області Віталій Бунечко, його заступники Віктор Градівський та Юрій Оханський, голова обласної ради Володимир Федоренко, представники територіальних громад, райдержадміністрацій та структурних підрозділів облдержадміністрації.

У своїй промові Віталій Бунечко зазначив: «У цей теплий і майже весняний день перш за все хотів би привітати Вас – справжніх героїнь нашого часу. Народжувати та виховувати таку кількість дітей – це по-справжньому величезний подвиг. Тому хочу побажати вам міцного здоров’я та терпіння у цій шляхетній справі».

Під час заходу було нагороджено 25 багатодітних матерів Житомирщини, визначених Указом Президента України від 15 грудня 2020 року № 568. Одна за одною виходять за відзнаками жінки, обличчя багатьох щедро помережені зморшками, але випромінюють стільки світла й добра, що, здається, від цього ясніше стає в залі…

Серед нагороджених жінок – ЛАРИСА РОМАНІВНА РУБЛЮК, жителька села Карповець, яка народила та виховала 5 чудових доньок: Світлану, Ганну, Каріну, Надію та Анастасію, прищеплючи їм повагу до батьків і любов до рідної землі, працьовитість, сумлінність, щирість та небайдужість…

«Вже й не сподівалася дочекатися цієї відзнаки» – зі сльозами на очах говорить Лариса Романівна.

На урочистий захід пані Ларису супроводжували двоє донечок та староста Олексій Ковальчук, який також привітав багатодітну маму щирими словами та яскравим букетом квітів. Їх кольорове різнобарв’я цього дня подарувало кожній із винуватець торжества приємні хвилини й гарний настрій. Як і виступи промовців та артистів.

Бути матір’ю – це велике щастя, але, водночас, і велика відповідальність. Лариса Рублюк не побоялась такої відповідальності. Щиро бажаємо пані Ларисі, та й усім багатодітним матерям, щоб їхні родини жили у добрі і достатку, діти зростали здоровими і свято шанували своїх матусь. Адже саме вони подарували їм не лише життя, а й безмежну любов, яка допоможе крокувати нелегкими життєвим шляхами.

Багатодітні родини є і завжди будуть надзвичайною гордістю рідного краю та усієї Батьківщини!  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь