A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська сільська рада
Вільшанська сільська рада Житомирського району Житомирської області

ЗІ СВЯТОМ, ДОРОГІ ЖІНКИ!

Дата: 08.03.2021 11:17
Кількість переглядів: 669

Зі святом весни, жіночності, краси і ніжності!

Кожна пора року дарує нам свою красу, незабутні моменти і події, але весна – особлива. Це час пробудження природи, народження нового життя, час надій і віри в краще. Відступають морози, стає довшим день, глибока синь зимового неба змінюється прозорою невагомою блакиттю. Назабаром з’являться перші весняні квіти, які даруватимуть усім посмішки і гарний настрій.

Недарма весна у нас асоціюється із жінкою. Адже саме прекрасна половина людства пробуджує у чоловіків найщиріші почуття, надихає на нові сили, допомагає стати кращими та мужнішими. Сучасні жінки можуть усе. Але ким би не були вони, яких би висот не досягали, які б рекорди не встановлювали – вони завжди залишаться жінками. Одвічно стоять поряд слова: жінка-мати, жінка-сестра, жінка-дружина, розрадниця, подруга, кохана, єдина.

Любі жінки! Саме Ви оточуєте  близьких  людей  любов’ю  та  увагою, і, незважаючи  на  численні  турботи, пов’язані  з  роботою  і  родиною, даруєте нам спокій і щастя. Ви не забуваєте ділитися своїм теплом, підтримуючи добрим словом, надихаючи на подвиги, творчість, працю. Заради  Вас, в ім’я  Вашого щастя і любові відбуваються і великі діяння, і повсякденні справи.

Ми вдячні Вам за красу і ніжність, доброту і щиросердну чуйність, затишні вечори в колі родини, розумних і талановитих  дітей.

Напередодні Вашого прекрасного свята, і завжди, від усієї душі бажаємо Вам любові, добра, успіхів. Нехай лагідна посмішка весняного сонця дарує Вам міцне здоров’я, красу та чарівність, родинне тепло та затишок. Хай Ваша доброта, ніжність, жіночність завжди сповнюють серця радістю і любов’ю, будуть запорукою миру і злагоди, здійснення кращих мрій і сподівань, а Ваша праця іде на користь справі, дає наснагу для здійснення усіх Ваших задумів. Щасливої Вам жіночої долі, надійного чоловічого крила, квітів – ніжних і духмяних, безмежного щастя! Нехай там, де Ви з’являєтеся, розцвітають посмішки і лунають компліменти. Нехай весна живе у Вашому серці завжди.

Зі святом, дорогі жінки!

 

З повагою та щирістю –

Вільшанський сільський голова                           Сергій МЕЛЬНИК

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь