A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська сільська рада
Вільшанська сільська рада Житомирського району Житомирської області

Рішення 5 сесії VIII скликання (№ 371 - № 461)

Дата: 26.02.2021 16:40
Кількість переглядів: 293

371

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) Кононович Л.Л.

372

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) Гайдаманчук Л.Л.

373

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) Іщук Г.І.

374

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) Осичняк В.В (2/3 част.) та Осичняку С.В. (1/3 част.)

375

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) Міщук Г.В.

376

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) Рябчуну О.С.

377

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) Бадігон В.П.

378

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) Самуню В.В.

379

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) Кононко О.О.

380

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) Щербаню Г.І.

381

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) Тищишиній Г.О.

382

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) Лавренюку А.В.

383

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) Свинарчук М.А.

384

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) Коцюбі В.О.

385

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) Лавренюк Л.В.

386

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) Керекеші Л.М.

387

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) Мельнику О.В.

388

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) Святецькій Л.А.

389

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) Шах Н.К.

390

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) Мельнику О.І

391

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) Вальдман Р.М.

392

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) Бенедюку А.В.

393

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) Брень М.Г.

394

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) Гордійчук Л.В.

395

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) Рудик А.В.

396

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) Прокопчуку Г.С.

397

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) Вітюку В.М.

398

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) Фагуціст Н.І.

399

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) Сергіюку В.А.

400

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) Яківчук К.В.

401

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) Нестеруку М.І.

402

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) Милостивому В.Г.

403

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) Дячук Ф.О.

404

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) Мельничук Л.М.

405

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) Кальчук Л.І.

406

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) Яцюку П.М.

407

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) Комашевській Т.Р.

408

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) Стадник Н.М.

409

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)Цьомику М.М.

410

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) Шуляр В.Д.

411

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) Сердюк Г.В.

412

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) Клімашу С.Є.

413

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) ФГ «Левор».

414

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) Вільшанській сільській раді.

415

Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Листопадову Ю.Ю.

416

Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Забусик Н.А.

417

Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Данилюку В.А.

418

Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Шуляр М.В.

419

Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Мельничук В.А.

420

Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Шуляр О.А.

421

Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Цьомик М.В.

422

Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Лукянчук Н.М.

423

Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Лихуші Ю.С.

424

Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Палащук В.О.

425

Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Цьмоху Р.А.

426

Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Зубко В.І.

427

Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Мантельчук Т.М.

428

Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Кучер О.В.

429

Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Ратошнюк С.Д.

430

Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Войтович Т.Л.

431

Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Гаврилюку А.М.

432

Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Нікітчуку Б.Б.

433

Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Борейко В.В.

434

Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Лось А.В.

435

Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Грищуку М.Ю.

436

Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Гонишнюку М.А.

437

Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Нестеровському М.Б.

438

Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Борейко Ф.Я.

439

Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Мачинській Н.І.

440

Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Шуляру М.В.

441

Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Федорець Г.Й.

442

Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Поліщук Н.І.

443

Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Глінці А.В.

444

Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Дубовому П.А.

445

Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Кучеру М.В.

446

Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Лозовому І.М.

447

Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Рудь Н.П.

448

Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Мілярчук Т.Л.

449

Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Лукащуку В.В.

450

Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Кібітлевській С.В.

451

Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Ігнатюк В.А.

452

Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Якобчку В.М.

453

Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Лисаку О.П.

454

Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Грицай А.В.

455

Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Харченко О.О.

456

Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Поліщук Л.В.

457

Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Поліщуку О.Д.

458

Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Брох А.В,

459

Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Комашевській В.О.

460

Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Климчук Ю.В.

461

Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Цьомик Г.О.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь