Вільшанська сільська рада
Вільшанська сільська рада Житомирського району Житомирської області

Проведено нараду з працівниками сільської ради

Дата: 11.05.2021 09:41
Кількість переглядів: 562

Фото без опису

11 травня сільський голова Сергій Мельник та керуючий справами (секретар) виконавчого комітету Валентина Ратошнюк провели традиційну щотижневу нараду з працівниками апарату та структурних підрозділів сільської ради.

Фото без описуВалентина Володимирівна озвучила перелік питань, які заплановано розглянути на засіданні виконавчого комітету ради у травні відповідно до квартального плану, та наголосила відповідальним виконавцям на підготовці відповідних інформацій та проєктів рішень.

Сергій Аркадійович подякував усім працівникам за участь у церемоніях покладання квітів у День пам’яті та примирення. Наголосив на підготовці до чергового засідання сесії сільської ради, а також підготовці до спортивних змагань між  колективами рад територіальних громад області.

Також сільський голова повідомив, що у громаду надійшли привітання та подарунки від депутата обласної ради Ігоря Ходака з нагоди Дня матері для матерів, що носять почесне звання «мати-героїня». На території Вільшанської сільської ради проживає 62 таких матері.

Фото без опису12 травня заплановано провести батьківські збори з батьками учнів Волосівської ЗОШ І-ІІ ступенів, а також керівниками Карповецької ЗОШ І-ІІІ ступенів та КЗ «Вільшанський ліцей» щодо подальшого місця навчання дітей з Волосівки.

Відділу ЖКГ, благоустрою та архітектури доручено з’ясувати, чи у всіх старостинських округах справні мотокоси, чи наявні паливно-мастильні матеріали для них, адже наближається період косовиці. Також необхідно з’ясувати терміни можливої організації робіт для осіб, що перебувають на обліку в районному центрі зайнятості.

За інформацією Сергія Мельника, очікується передача меблів та оргтехніки від Житомирської райдержадміністрації для державних реєстраторів Вільшанської сільської ради.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь