A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська сільська рада
Вільшанська сільська рада Житомирського району Житомирської області

Рішення 6 сесії VIII скликання (№ 817 - № 901)

Дата: 26.04.2021 17:20
Кількість переглядів: 356

817

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр.Колеснику В.А.

818

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр.Колеснику М.А.

819

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр.Олексюку П.М.

820

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр.Самуню П.Ю.

821

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр.Олексюку А.В.

822

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр.Лукащуку В.П.

823

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр.Кузніцову А.Д. ,гр.Кузніцову В.А., гр.Подолянець Г.А., гр.Кузніцову М.А., гр.Кирпічній О.А.

 

824

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр.Лаврончику В.А.

825

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр.Пєсковій Г.П.

826

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр.Городинській Ф.В.

827

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр.Гордійчук Л.В.

828

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр.Доманському С.А.

829

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр.Германчуку О.М.

830

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) КЗ «Вільшанський ліцей».

831

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр.Туркот М.Я.

832

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр.Марчуку Д.Д.

833

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр.Лисак Л.С.

834

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр.Зелінській Г.Д.

835

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) ФГ «ЛЕВОР».

836

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр.Парпурі Г.А.

837

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр.Ткачук Л.А.

838

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр.Іванюку І.М.

839

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр.Корнійчку Ю.С.

840

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр.Тимощук О.І.

841

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр.Корнійчуку С.М.

842

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр.Стаднику П.А.

843

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр.Корнійчуку В.С.

844

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр.Корнійчуку С.В.

845

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр.Демчику І.М.

846

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр.Киптюк В.М.

847

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр.Богачуку М.О., Богачук Л.І., Богачуку М.М., Богачук Л.М.

848

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр.Дудар В.А.

849

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр.Чубатій Т.М.

850

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр.Лозовому Ю.М.

851

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр.Богачук Л.М.

852

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр.Козаковій І.В.

853

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр.Вишнівській К.В.

854

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр.Бадігон В.П.

855

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр.Арутюнян К.А.

856

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) (не витребувані паї) ТОВ «Аграрний Фонд Терещенка».

857

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) (не витребувані паї) ТОВ «Аграрний Фонд Терещенка».

858

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)  гр.Сімашко І.П.

859

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр.Фидра С.М.

860

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр.Шаустюк Л.П.

861

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр.Колодюк Н.С.

862

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр.Нестерук М.М.

863

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр.Дорощук Н.М.

864

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)  гр.Микульському С.О.

865

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр.Комашевській Н.П.

866

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)  Перевертайло І.С.

867

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)  гр..Борозенному О.С., Борозенній С.І., Борозенному О.О.

868

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр.Войтюку М.В.

869

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр.Войтюк Г.В.

870

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр.Петрик В.В.

871

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр.Свинарчуку М.І.

872

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр.Бочан О.Ю

873

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр.Німенко І.О.

874

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр.Лукову Г.О.

875

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр.Мельник О.В.

876

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр.Гаврилюку О.В.

877

Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ПАФ "Рідний дім"

878

Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки ПАФ «Рідний Дім»

879

Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної у власність гр.Стадник Г.І.

880

Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної у власність гр.Канавській Л.В.

881

Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної у власність гр.Демчишину В.О.

882

Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної у власність гр.Демчик Г.І.

883

Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної у власність гр.Цьомик О.П.

884

Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної у власність гр.Годлюк А.А.

885

Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної у власність гр.Мельник І.В.

886

Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної у власність гр.Гуменюку О.В.

887

Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної у власність гр.Чудлі Г.І.

888

Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної у власність гр.Стецюку О.Е.

889

Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної у власність гр.Ромаш Р.І.

890

Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної у власність гр.Комашевській М.Н.

891

Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної у власність гр.Климчуку Р.Л.

892

Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної у власність гр.Климчуку М.С.

893

Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної у власність гр.Бабаєвій Л.Б.

894

Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної у власність гр.Олексюку М.П.

895

Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної у власність гр.Чудлі О.В.

896

Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної у власність гр.Корніловій І.О.

897

Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної у власність гр.Вігурі В.В.

898

Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної у власність гр.Кирпічній Н.В.

899

Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної у власність гр.Авраменку С.В.

900

Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної у власність гр.Фрунза В.В.

901

Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної у власність гр.Коноплюку С.К.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь