Вільшанська сільська рада
Вільшанська сільська рада Житомирського району Житомирської області

Рішення 6 сесії VIII скликання (№ 817 - № 901)

Дата: 26.04.2021 17:20
Кількість переглядів: 408

817

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр.Колеснику В.А.

818

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр.Колеснику М.А.

819

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр.Олексюку П.М.

820

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр.Самуню П.Ю.

821

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр.Олексюку А.В.

822

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр.Лукащуку В.П.

823

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр.Кузніцову А.Д. ,гр.Кузніцову В.А., гр.Подолянець Г.А., гр.Кузніцову М.А., гр.Кирпічній О.А.

 

824

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр.Лаврончику В.А.

825

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр.Пєсковій Г.П.

826

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр.Городинській Ф.В.

827

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр.Гордійчук Л.В.

828

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр.Доманському С.А.

829

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр.Германчуку О.М.

830

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) КЗ «Вільшанський ліцей».

831

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр.Туркот М.Я.

832

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр.Марчуку Д.Д.

833

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр.Лисак Л.С.

834

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр.Зелінській Г.Д.

835

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) ФГ «ЛЕВОР».

836

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр.Парпурі Г.А.

837

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр.Ткачук Л.А.

838

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр.Іванюку І.М.

839

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр.Корнійчку Ю.С.

840

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр.Тимощук О.І.

841

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр.Корнійчуку С.М.

842

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр.Стаднику П.А.

843

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр.Корнійчуку В.С.

844

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр.Корнійчуку С.В.

845

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр.Демчику І.М.

846

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр.Киптюк В.М.

847

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр.Богачуку М.О., Богачук Л.І., Богачуку М.М., Богачук Л.М.

848

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр.Дудар В.А.

849

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр.Чубатій Т.М.

850

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр.Лозовому Ю.М.

851

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр.Богачук Л.М.

852

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр.Козаковій І.В.

853

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр.Вишнівській К.В.

854

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр.Бадігон В.П.

855

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр.Арутюнян К.А.

856

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) (не витребувані паї) ТОВ «Аграрний Фонд Терещенка».

857

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) (не витребувані паї) ТОВ «Аграрний Фонд Терещенка».

858

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)  гр.Сімашко І.П.

859

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр.Фидра С.М.

860

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр.Шаустюк Л.П.

861

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр.Колодюк Н.С.

862

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр.Нестерук М.М.

863

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр.Дорощук Н.М.

864

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)  гр.Микульському С.О.

865

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр.Комашевській Н.П.

866

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)  Перевертайло І.С.

867

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)  гр..Борозенному О.С., Борозенній С.І., Борозенному О.О.

868

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр.Войтюку М.В.

869

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр.Войтюк Г.В.

870

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр.Петрик В.В.

871

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр.Свинарчуку М.І.

872

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр.Бочан О.Ю

873

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр.Німенко І.О.

874

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр.Лукову Г.О.

875

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр.Мельник О.В.

876

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр.Гаврилюку О.В.

877

Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ПАФ "Рідний дім"

878

Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки ПАФ «Рідний Дім»

879

Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної у власність гр.Стадник Г.І.

880

Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної у власність гр.Канавській Л.В.

881

Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної у власність гр.Демчишину В.О.

882

Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної у власність гр.Демчик Г.І.

883

Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної у власність гр.Цьомик О.П.

884

Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної у власність гр.Годлюк А.А.

885

Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної у власність гр.Мельник І.В.

886

Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної у власність гр.Гуменюку О.В.

887

Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної у власність гр.Чудлі Г.І.

888

Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної у власність гр.Стецюку О.Е.

889

Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної у власність гр.Ромаш Р.І.

890

Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної у власність гр.Комашевській М.Н.

891

Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної у власність гр.Климчуку Р.Л.

892

Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної у власність гр.Климчуку М.С.

893

Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної у власність гр.Бабаєвій Л.Б.

894

Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної у власність гр.Олексюку М.П.

895

Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної у власність гр.Чудлі О.В.

896

Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної у власність гр.Корніловій І.О.

897

Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної у власність гр.Вігурі В.В.

898

Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної у власність гр.Кирпічній Н.В.

899

Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної у власність гр.Авраменку С.В.

900

Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної у власність гр.Фрунза В.В.

901

Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної у власність гр.Коноплюку С.К.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь