Вільшанська сільська рада
Вільшанська сільська рада Житомирського району Житомирської області

Відбулася зустріч керівництва області та районів із дітьми-сиротами та дітьми, позбавленими батьківського піклування, випускниками шкіл

Дата: 26.05.2021 23:16
Кількість переглядів: 1051

Фото без опису

У Житомирській області є щорічна травнева традиція – зустріч керівництва області з дітьми-сиротами та дітьми, позбавленими батьківського піклування, які закінчують навчання у закладах загальної середньої освіти. Винятком став лише попередній рік, коли усі масові заходи були скасовані через пандемію.

26 травня відбулась традиційна зустріч з випускниками шкіл з особливою долею, проте у дещо новому форматі.

4 новоутворені районні державні адміністрації Житомирської області радо приймали делегації громад: випускників шкіл – дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, у супроводі представників сільських, селищних та міських рад. Райдержадміністрації перебували на онлайн-зв’язку із обласною державною адміністрацією, у всіх установах святковий захід відбувався одночасно.

Фото без описуЦього року 2 дітей-сиріт завершують навчання у Карповецькій та Трощанській школах Вільшанської громади. Анатолій та Іванна у супроводі начальника служби у справах дітей Мирослави Скоржепи взяли участь в урочистій зустрічі. Усіх дітей області, яким випало випробування зростати без батьківської турботи, привітали голова обласної державної адміністрації Віталій Бунечко та голова Житомирської обласної ради Володимир Федоренко. З вітальним словом до дітей звернулись голова Житомирської районної державної адміністрації Юрій Денисюк та голова Житомирської районної ради Олександр Блощинський.

Фото без опису

Для гостей лунали виступи талановитих аматорів сцени. Були зачитані уривки із творів дітей про те, якими вони уявлять себе через 10 років. Щиро сподіваємось, що усі дитячі мрії здійсняться! Також кожному випускнику вручено матеріальну допомогу та солодкі подарунки.

Фото без описуПісля завершення заходу у небо, як символ миру та віри у щасливе майбутнє, злетіли кольорові повітряні кульки та голуби, які випускали з рук юнаки і дівчата.

Бажаємо нашим випускникам успішного завершення навчального року, вдалого вступу до обраних вишів, міцного здоров’я та яскравого майбутнього!

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь