Вільшанська сільська рада
Вільшанська сільська рада Житомирського району Житомирської області

У школах Вільшанської громади пролунав останній у цьому навчальному році шкільний дзвінок

Дата: 31.05.2021 11:24
Кількість переглядів: 1223

Фото без опису

Сьогодні, 31 травня, у закладах загальної середньої освіти Вільшанської сільської ради відбулося свято Останнього дзвоника.

Зважаючи на карантинні обмеження, урочистості проводились у незвичному форматі, у кожному закладі освіти по-різному – з обмеженою кількістю учасників та гостей, на лінійках лише випускні класи, дещо скорочені привітання, цікаві квести тощо.

Проте у кожній школі громади, як і у всій країні, спільне одне: особлива, щаслива, але дещо тривожна атмосфера, оберемки духмяних квітів, щирі вітання, сльози радості і хвилювання, нагородження успішних учнів та останній шкільний дзвінок, який сповістив школярів про початок літніх канікул, а випускників покликав у доросле життя.

Фото без описуЦьогоріч навчання у Карповецькій та Трощанській школах нашої громади завершують двоє дітей з особливою долею – діти-сироти Іванна та Анатолій, материнську любов та турботу яким подарували опікуни Галина Іванівна та Тетяна Олексіївна. Дітей привітали старости Олексій Ковальчук та Тетяна Мельник, вручивши пам’ятні подарунки від сільської ради та побажавши їм, а також усім випускникам та школярам гарної долі, вдалих звершень і веселих канікул.

Колектив Вільшанської сільської ради, спільно із старостинськими округами, виконавчим комітетом та депутатами ради щиро вітають учнів, випускників, педагогічних працівників, а також батьків із завершенням навчального року!

Зичимо дітям веселих і незабутніх канікул! Учителям і батькам сил, мудрості та терпіння! Випускникам громади бажаємо сміливо йти у доросле життя! Віримо, що усі ви зможете вступити в омріяні вузи, отримати сучасну освіту та здобути улюблену професію. Впевнені, що ви не підведете своїх батьків і учителів, а ми усі пишатимемось вашими високими досягненнями!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь