Вільшанська сільська рада
Вільшанська сільська рада Житомирського району Житомирської області

Діти з Вільшанської громади взяли участь в обласному заході з нагоди Міжнародного дня захисту дітей

Дата: 05.06.2021 08:23
Кількість переглядів: 1301

Фото без опису4 червня у Шодуарівському парку міста Житомира відбувся обласний захід до Дня захисту дітей «Дитинство завжди разом з нами». Для участі у заході були запрошені діти пільгових категорій Житомирщини, зокрема і 15 дітей з Вільшанської територіальної громади: діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, внутрішньо переміщені діти, діти, які перебувають у складних життєвих обставинах, та діти учасників АТО/ООС.

Розважальна програма для запрошених дітей була надзвичайно цікавою.

Фото без описуДля маленьких гостей провели демонстрацію техніки від Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Житомирській області та Головного управління Нацполіції в Житомирській області.

Рятувальники розповіли, яка техніка вирушає на виклики при надзвичайних ситуаціях, як відбувається гасіння пожеж, вмикали сигнальну сирену, приміряли на дітей спеціальне спорядження.

Фото без описуПоліцейські вибухотехніки розповіли про свою професію, продемонстрували макети вибухових предметів та наголосили дітям про алгоритм дій при виявленні невідомих пристроїв. Кінологи разом із чотирилапими напарниками продемонстрували гостям, як тренуються в парі з собакою.   

Крім того, для дітей у Шодуарівському парку працювали 4 розважальних локації: «Козацький табір», «Етюд племен» (художня локація), «На романтичній хвилі» (показ мод), Майстер-клас «Краса і Літо» (зачіски, дизайн нігтів).

Фото без описуНа літній естраді «Ракушка» відбувся яскравий гала-концерт дитячого телевізійного шоу «Талант є», організатором якого є благодійний фонд «Надія Є». До речі, сюрпризом для наших дітей став виступ і нагородження на концерті маленької зірочки Вільшанської громади – Злати Скаскової. Діти Житомирщини насолоджувалися потужним виступом Злати та щиро аплодували.Фото без опису

Також усі діти отримали солодкі подарунки та частування від обласної ради та облдержадміністрації, із задоволенням катались на атракціонах і взяли участь у пізнавальній екскурсії оновленою набережною річки Тетерів.

Яскравими враженнями та позитивними емоціями зарядились на все літо!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь