Вільшанська сільська рада
Вільшанська сільська рада Житомирського району Житомирської області

Завдяки меценатам у Галіївці встановлено сучасний дитячий ігровий майданчик

Дата: 03.06.2021 11:36
Кількість переглядів: 1863

Фото без опису

Фото без описуЩирі дитячі посмішки та веселий сміх і гамір дітвори – таким був День захисту дітей у Галіївці цього року. Адже саме 1 червня відбулося урочисте відкриття нового ігрового майданчика для дітей у селі.

Фото без описуСпонсором встановлення майданчика виступила компанія «Кусто Агро», яка виділила 98 тис. грн. на його облаштування. До речі, це уже не перша благодійна допомога компанії нашій громаді та району, сподіваємось і на подальшу співпрацю.

Генеральний директор ТОВ «Кусто Агро» Алішер Тяжин та голова Вільшанської громади Сергій Мельник перерізали яскраву стрічку, як символ початку нової сторінки у дитинстві малюків Галіївки.

Фото без описуДля дітей, жителів села та гостей свята лунали хвилюючі виступи вихованців Галіївського закладу дошкільної освіти «Дзвіночок», учнів Галіївської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, юних аматорів із сусідніх сіл, глядачів приємно здивував запальний танок, веселили дотепні гуморески.

Фото без описуУ своєму вітальному виступі генеральний директор ТОВ «Кусто Агро» Алішер Тяжин відмітив, що робити такі благодійні вчинки надзвичайно приємно, адже дитячі посмішки – найкраща вдячність та нагорода. Також пан Алішер повідомив, що на цьому «Кусто Агро» не зупиниться – попереду ще не один спонсорський проєкт.

Фото без описуСільський голова Сергій Мельник від імені усієї громади подякував меценатам за неодноразову допомогу та можливість такої важливої події у житті Галіївки – появі дитячого ігрового простору. Голова ради вкотре відмітив, що громада може бути сильною лише завдяки підтримці та співпраці з місцевими підприємцями. Також Сергій Аркадійович зазначив, що у поточному році сільською радою заплановано встановити дитячі ігрові майданчики у ряді сіл громади, зокрема у Малій Волиці, Вільшанці, Подолянцях і не лише.

Фото без описуАнатолій Снігур, староста Галіївського старостинського округу, від імені галіївчан подякував усім за допомогу, побажав міцного здоров’я, розвитку, успіхів та зазначив, що поява дитячого майданчика – знакова та надзвичайно очікувана подія для села. Безмежна радість в очах дітей – тому підтвердження.

Фото без описуСюрпризом від «Кусто Агро» для присутніх стали надзвичайні виступи танцювального колективу з Любара, а також смачне морозиво для малюків. Працівники Галіївського старостинського округу частували гостей свята запашним короваєм та освіжаючими напоями, приготованими власноруч.

Впевнені: тепер літо для дітей Галіївки пройде набагато веселіше!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь