Вільшанська сільська рада
Вільшанська сільська рада Житомирського району Житомирської області

Чуднівська лікарня отримала допомогу для боротьби з COVID-19 від благодійного фонду «KustoHelp»

Дата: 09.06.2021 17:14
Кількість переглядів: 1029

Фото без опису

Нещодавно казахстанський благодійний фонд «KustoHelp» придбав для Чуднівської лікарні апарат штучної вентиляції легень вартістю 581 500 грн.

Фото без описуВільшанський сільський голова Сергій Мельник взяв участь в урочистому врученні та запуску в дію обладнання, яке може допомогти врятувати життя громадян, та щиро подякував генеральному директору ТОВ «KustoAgro» Алішеру Тяжину за небайдужість і неодноразову допомогу району та Вільшанській громаді зокрема.

Фото без описуГоловний лікар Ігор Лукашенко відмітив, що у час пандемії така допомога надзвичайно відчутна і потрібна, але, на жаль, рідкість. Адже апарат ШВЛ використовується не лише при лікуванні хворих на COVID-19, а й при черепно-мозкових травмах та коматозних станах. Ігор Вікторович провів невелику екскурсію для представників компанії-мецената та присутніх голів громад Чуднівщини територією закладу охорони здоров’я, продемонстрував роботу нещодавно встановленої сучасної кисневої станції та розповів про роботу лікарні в період епідемії коронавірусу.

Фото без опису«KustoHelp» - приватний благодійний фонд для боротьби з пандемією COVID-19, який заснували акціонери міжнародного холдингу Kusto Group у Казахстані.

В Україні Kusto Group з 2012 року займається аграрним бізнесом і представлений групою компаній KustoAgro, до складу якої також входить ТОВ «Аграрний Фонд Терещенка».

Спочатку «KustoHelp» допомагав лікарням та малозабезпеченим верствам населення у Казахстані. Цього року було виділено 136 тис. дол. для адресної допомоги лікарням України.

«В першу чергу ми зв’язалися з лікарнями, які обслуговують наших працівників та пайовиків в регіонах нашої присутності. 10 лікарень Вінницької, Житомирської та Хмельницької областей отримали адресну допомогу. Співпрацювали з кожною лікарнею індивідуально, відповідно до їх потреб: закуповували засоби індивідуального захисту, препарати та сучасне якісне медичне обладнання», - зазначив Алішер Тяжин, генеральний директор KustoAgro.

Вкотре переконуємось, що лише у співпраці із бізнесом та підприємцями можливий розвиток громад та покращення добробуту їх жителів.

Щиро дякуємо благодійникам за допомогу! Зичимо міцного здоров’я та процвітання!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь