Вільшанська сільська рада
Вільшанська сільська рада Житомирського району Житомирської області

Добрі справи не лишаються непоміченими: фельдшер села Волосівка отримала велосипед від благодійників

Дата: 25.06.2021 00:58
Кількість переглядів: 1441

Фото без опису

Погодьтеся, що найпоширенішим видом транспорту в селі є велосипед. Майже кожен, від старого до малого, щодня вирушає у своїх справах (на навчання чи до праці, на прогулянку чи в магазин), використовуючи вірного двоколісного друга.

Незамінним помічником є велосипед і для сільського медика, який щодня поспішає до своїх пацієнтів-односельчан, долаючи іноді понад десяток кілометрів за день.

Нещодавно до керівництва громади звернулася фельдшер Карповецької АЗПСМ Валентина Соколюк, яка уже багато років опікується здоров’ям жителів Волосівки, з проханням посприяти придбанню для неї нового велосипеда, адже її «залізний кінь» остаточно вийшов з ладу і не підлягає ремонту.

Фото без описуСвою благодійну допомогу Валентині Іванівні щиро запропонували представники ТОВ «КОМ-АГРО» - агрофірми, що орендує та обробляє землю на території Вільшанської громади.

Директор компанії Роман Кошик та його колега Олександр Харковець у лічені дні придбали новий, яскравий, сучасний велосипед та особисто вручили його фельдшеру, побажавши міцного здоров’я, плідної праці та приємних поїздок.

До речі, ТОВ «КОМ -АГРО» уже не вперше виявляють підтримку нашій громаді: нещодавно за кошти компанії було замовлено спортивну форму для футбольної команди села Карпівці.

Щиро дякуємо колективу ТОВ «КОМ -АГРО» та особисто пану Роману за небайдужість, щирість та таку відчутну допомогу! Бажаємо розвитку і процвітання Вашій справі, щедрих урожаїв, міцного здоров’я, успіхів і натхнення!

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь