Вільшанська сільська рада
Вільшанська сільська рада Житомирського району Житомирської області

Здійснено демонтаж аварійної будівлі

Дата: 12.07.2021 17:08
Кількість переглядів: 873

Фото без опису

Напевно, кожен, хто проїжджав селом Карпівці, звертав увагу на закинуту двоповерхову будівлю у центрі населеного пункту, від якої віяло пусткою, занедбаністю та руїнами.

Фото без описуЗа словами місцевих жителів, колись тут було панське приміщення. У радянські часи воно використовувалось як склад при радгоспі, а у підвалі було облаштовано склад паливно-мастильних матеріалів. Після раптової пожежі будівлю переобладнали у сільський будинок культури та бібліотеку. Проте столітнє приміщення давно стало аварійним та непридатним для перебування у ньому відвідувачів. Ремонту будівля також не підлягала. Але приваблювала місцевих підлітків – шукачів пригод, які нехтували попередженнями про небезпеку прогулянок аварійною спорудою.

Тож, 15 квітня 2021 року на черговій сесії депутати Вільшанської сільської ради прийняли рішення № 654, яким надали згоду на знесення нежитлових приміщень – колишнього Карповецького будинку культури, а також напівзруйнованої конюшні у Малій Волиці.

Фото без описуІ почалися роботи зі знесення. За допомогою спеціальної техніки та умілих дій працівників приміщення у центрі Карповець вдалося демонтувати за кілька тижнів. Дещо з будівельних матеріалів ще стане у нагоді при проведенні благоустрою на території громади, проте більшість матеріалу уже втратила свою цінність та стала не придатною для використання.

Після завершення робіт на місці будівлі заплановано облаштувати сквер – місце для проведення дозвілля місцевих жителів.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь