A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська сільська рада
Вільшанська сільська рада Житомирського району Житомирської області

ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО НА ЖИТОМИРЩИНІ: ПОБУДОВАНИЙ ЗА СУЧАСНИМИ ТЕХНОЛОГІЯМИ МІСТ – ЦЕ ІНВЕСТИЦІЯ У МАЙБУТНЄ ГРОМАДИ, – ВІТАЛІЙ БУНЕЧКО

Дата: 09.09.2021 08:56
Кількість переглядів: 202

На цьому наголосив голова Житомирської облдержадміністрації Віталій Бунечко під час робочої поїздки на Малинщину.

«Вже другий тиждень поспіль відкриваємо нові мости, що поєднують різні населені пункти Житомирщини, побудовані за програмою Президента України «Велике будівництво». Чому це так важливо? Тому що новий міст, побудований за сучасними технологіями – це інвестиція у майбутнє громади щонайменше на 50 років»,  сказав голова ОДА.

Черговий новий міст – через річку Ірша – має велике значення для громади, адже він з’єднує Коростенський та Житомирський райони.

«Завдяки цьому мосту частину населених пунктів області, нарешті, вдалося логістично «повернути» до транспортної мережі Житомирського району. Раніше на цьому шляху був аварійний міст і жителям прилеглих сіл доводилося об’їжджати цю ділянку через кар’єр, це створювало багато незручностей, ускладнювало рух навіть для екстреної допомоги»,  наголосив Віталій Бунечко.

Капітальна споруда спроможна витримати будь-яку повінь, оснащена гідроізоляцією, пішохідними доріжками з антиковзаючим покриттям та освітленням.

За інформацією Департаменту регіонального розвитку Житомирської ОДА, загальна вартість реконструкції склала понад 12 мільйонів гривень.

«Відновлюючи дорожню інфраструктуру у містах та селах Житомирщини, ми робимо її безпечною та сучасною, а це головне завдання програми Президента України «Велике будівництво». Впевнений, що ми й надалі продовжимо розвивати автошляхи територіальних громад», – зазначив голова облдержадміністрації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь