A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська сільська рада
Вільшанська сільська рада Житомирського району Житомирської області

Вітання і вдячність рятівникам!

Дата: 17.09.2021 15:48
Кількість переглядів: 981

Фото без опису

17 вересня в Україні відзначається День рятівника. Дату встановлено Указом президента України від 12 вересня 2008 року № 830/2008.

Фото без описуСьогодні у місті Чуднові відбулися святкові урочистості з нагоди Дня рятівника, організовані міською радою. Для надзвичайників лунали слова вітань та подяки, а також найщиріші побажання. Святкову атмосферу створили виступи аматорів міського будинку культури.

Фото без описуВільшанський сільський голова Сергій Мельник, як і очільники державних органів, установ та організацій, взяв участь в урочистому заході. З нагоди професійного свята та за високий професіоналізм і відвагу двох рятівників 19 ДПРЧ м. Чуднів Сергій Аркадійович відзначив грамотами сільської ради та грошовими винагородами.

Фото без описуКажуть, простягаючи руку допомоги, ти допомагаєш самому собі. Здатність і бажання допомагати – один із вищих проявів добра. Ми щиро вдячні рятівникам за особливе і безкорисливе добро, якому вони присвятили своє життя. Радіємо, що маємо змогу допомагати вам: у поточному році рішеннями сесій Вільшанської сільської ради виділено земельні ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність п’яти працівникам органів ДСНС-жителям громади, також сільською радою виділено кошти для покращення матеріально-технічної бази пожежної частини.

Фото без опису«Запобігти. Врятувати. Допомогти» - для кожного, хто обрав хоробру професію рятівника, це не просто слова, а покликання та справа усього життя. Ви – перші там, де палає вогонь, де виїдає очі дим, де вирує буревій та злива, град і заметіль, де вибухонебезпечні предмети або паводки.

Фото без описуШановні наші рятівники, спеціалісти цивільного захисту, ветерани служб з надзвичайних ситуацій! Щиро дякуємо за вашу працю, відданість обраній справі, стійку мужність і вірність обов’язку.

Зичимо Вам міцного здоров’я, особистого щастя, миру, добробуту і злагоди у родинах, Божої ласки та опіки!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь