A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська сільська рада
Вільшанська сільська рада Житомирського району Житомирської області

Відбулось чергове засідання робочої групи з розробки Стратегії розвитку громади

Дата: 06.10.2021 22:28
Кількість переглядів: 806

Фото без опису

Як ми повідомляли вас раніше, Вільшанська сільська рада працює над розробкою Стратегії розвитку громади на період до 2027 року.

Фото без описуНагадуємо, що Стратегія – це основний документ для реалізації соціально-економічного розвитку громади, який визначає напрямок розвитку громади, служить базою для розробки проєктів та програм. Основним завданням цього документу є досягення довгострокових цілей розвитку громади.

Також Стратегія – це інструмент покращення конкурентоспроможності громади, оскільки зможе допомогти привернути увагу інвесторів та грантодавців.

Фото без описуБагато з вас, жителів Вільшанської сільської ради, долучились до розробки Стратегії, взявши участь в опитуванні для мешканців та представників бізнесу громади, результати якого – невід’ємна та визначальна частина майбутньої Стратегії розвитку.

Фото без описуСьогодні, 6 жовтня, відбулось друге засідання робочої групи з розробки Стратегії розвитку Вільшанської громади на період до 2027 року за участі залученого експерта із стратегічного планування Дмитра Клименка.

До робочої групи входять старости населених пунктів громади, працівники апарату та структурних підрозділів ради, активні депутати, поліцейський офіцер громади, представники закладів освіти та місцевого бізнесу.

Фото без описуПід час засідання члени робочої групи ознайомилися з результатами проведення анкетування думки громадськості щодо пріоритетів розвитку громади, працювали над SWOT-аналізом громади, відповідно до результатів опитування. Під час роботи в групах та обговорення було акцентовано на тому, що громада повинна максимально використати свої сильні сторони та працювати над мінімізацією слабких сторін, враховуючи наявні можливості та ймовірні загрози для розвитку громади.

Члени робочої групи розпочинають роботу над розробкою конкретних заходів та завдань на період реалізації Стратегії.

Наступне засідання робочої групи заплановано провести наприкінці місяця.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь