Вільшанська сільська рада
Вільшанська сільська рада Житомирського району Житомирської області

Поліцейські офіцери Вільшанської громади приступили до роботи та отримали новенький автомобіль

Дата: 28.10.2021 23:50
Кількість переглядів: 2171

Фото без опису

Сьогодні, 28 жовтня, у селі Карпівці поблизу поліцейської станції зібрались місцеві жителі, представники старостату, закладів освіти та культури, старости сіл Вільшанської громади, а також керівництво Головного управління національної поліції Житомирської області, Районного управління поліції та Відділення поліції № 5.

Фото без описуПодія, дійсно, непересічна. Адже відсьогодні офіційно розпочали роботу поліцейські офіцери громади Руслан Яремчук та Богдан Музичук.

«Ця подія – у першу чергу заслуга сільського голови та місцевих жителів, які турбуються про безпеку у громаді, яким не байдуже, що відбувається навколо них», – зазначив начальник Головного управління Національної поліції Житомирщини Юрій Олійник. Керівник поліції Житомирщини вручив голові громади Сергію Мельнику Подяку ГУ Нацполіції області за плідну співпрацю та взаємодію на засадах партнерства.

Фото без описуУ свою чергу, Сергій Аркадійович наголосив, що наразі безпека населення – один із пріоритетів. На досягнутому ніхто не зупинятиметься, у планах: встановлення системи відеонагляду у населених пунктах громади і не лише. Фото без описуСільський голова вручив Юрію Олійнику Подяку від імені Вільшанської сільської ради за плідну співпрацю, підтримку та вагомий внесок у забезпечення правопорядку у громаді.

Фото без описуНапередодні поліцейські офіцери громади пройшли підготовку за спеціальною програмою у Харківському національному університеті внутрішніх справ. Сьогодні, в урочистій обстановці, очільник поліції області Фото без описуЮрій Олійник вручив їм сертифікати про фахову підготовку, а голова громади Сергій Мельник – ключі від службового автомобіля марки Renault Duster, кошти на придбання якого були виділені Вільшанською сільською радою.

Транспортний засіб укомплектований всім, що може знадобитися працівникам поліції в процесі роботи – від термопринтера і набору інструментів до зброї та сейфу.

Фото без описуПрисутні змогли оглянути службовий транспорт та дізнатися про його оснащення. Також бажаючі оглянули, як облаштована поліцейська станція.

Фото без описуДосвід показує, що поліцейський офіцер громади – це найуспішніший проєкт у реформуванні Національної поліції, адже, згідно з опитуваннями, найбільший рівень довіри у громадян саме до поліцейських офіцерів громади. Службовий автомобіль стане своєрідним «офісом на колесах» для наших офіцерів, які багато часу проводять, вирішуючи безпекові питання на території громади. Поліцейські офіцери мають доволі широкі повноваження – вони виконують функції дільничних, працюють із соціально незахищеними категоріями населення, із дітьми та навчальними закладами, також мають право контролювати безпеку дорожнього руху. Фото без описуСучасний транспортний засіб дозволить офіцерам оперативніше реагувати на запити та виклики. Відтак наші мешканці будуть відчувати себе максимально комфортно та захищено.

Зичимо успіху поліцейським Руслану Вікторовичу та Богдану Олександровичу!

Нехай у нашій громаді буде безпечно та спокійно!

 

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь