A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська сільська рада
Вільшанська сільська рада Житомирського району Житомирської області

Проведено засідання атестаційної комісії та нараду з керівниками закладів освіти

Дата: 29.10.2021 14:45
Кількість переглядів: 734

Сьогодні, 29.10.2021 року, у Вільшанській сільській раді відбулось засідання атестаційної комісії, на якій розглядалося питання про атестацію педагогічних працівників закладів освіти у 2021/2022 навчальному році. Члени комісії детально ознайомились та затвердили списки педагогів, що атестуються.

По закінченню засідання за участю начальника відділу освіти, молоді та спорту Ігоря Кучмія та головного спеціаліста Інни Улановської проведено нараду з керівниками закладів загальної середньої освіти громади.

В першу чергу, враховуючи введення на території Житомирської області червоного рівня небезпеки у зв’язку із епідемією коронавірусної хвороби та вимоги наказу МОЗ від 04.10.2021 року № 2153 «Про затвердження Переліку професій, виробництв та організацій, працівники яких підлягають обов’язковим профілактичним щепленням», було вирішено питання щодо організації освітнього процесу в закладах освіти з 01 листопада та в подальшому з 08 листопада 2021 року, зважаючи на стан вакцинації від COVID-19 серед працівників.

Також на нараді обговорено питання щодо організації харчування в закладах освіти у 2022 році, списання застарілої техніки, придбання канцтоварів та побутової хімії, навчання відповідальних осіб за пожежну безпеку, електробезпеку, цивільний захист та охорону праці. Освітяни розглянули питання про надання пропозицій до проєкту бюджету сільської ради на 2022 рік щодо придбання товарів і послуг для потреб закладів освіти, використання шкільних автобусів тощо.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь