Вільшанська сільська рада
Вільшанська сільська рада Житомирського району Житомирської області

ІНІЦІАТИВА ПРЕЗИДЕНТА «ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО» МАЄ КОЛОСАЛЬНИЙ ПОЗИТИВНИЙ ВПЛИВ НА ЕКОНОМІКУ, — ДЕНИС ШМИГАЛЬ

Дата: 23.11.2021 14:07
Кількість переглядів: 147

Фото без описуЗавдяки програмі Президента «Велике будівництво» в областях реалізовано значно більше інфраструктурних проєктів у порівнянні з попередніми роками, програма охоплює фактично кожну громаду в Україні. Про це Прем’єр-міністр Денис Шмигаль заявив у «Суботньому інтерв’ю» на Радіо Свобода.

«Це найважливіший проєкт, який дозволив економіці м’якше пройти період коронакризи минулого року. Це інвестиції в економіку, які створили значний мультиплікативний ефект та допомогли втриматися бізнесу. Вважаю, що це показовий проєкт, який дає нам змогу вийти на зростання ВВП в умовах світової кризи», — сказав Прем’єр-міністр.

Також Денис Шмигаль зазначив, що програма «Велике будівництво» позитивно впливає на зростання середньої заробітної плати.

«Середня зарплата в Україні цього року перевищила 500 доларів. Ми плануємо й надалі нарощувати темпи інвестицій в Україну й темпи зростання добробуту людей», — додав очільник Уряду.

Фото без описуПрем’єр-міністр повідомив, що за ініціативи Володимира Зеленського розпочато масштабний проєкт з оновлення залізничної інфраструктури «Нова українська залізниця». Окрім оновлення рухомого складу «Укрзалізниці», відбувається електрифікація низки ділянок, завдяки чому Черкаси та Житомир зможуть отримати швидке залізничне сполучення з Києвом. Крім того, за словами Глави Уряду, заплановано низку інших подібних проєктів.

«У мене завжди було питання, чому люди з обласних центрів не мають прямого сполучення зі столицею. Я сам в дитинстві їздив до Черкас, і тоді не розумів, чому так, чому я маю десь пересаджуватися або їхати автостопом, на автобусах добиратися і так далі?» — зазначив Денис Шмигаль.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь