A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська сільська рада
Вільшанська сільська рада Житомирського району Житомирської області

Рішення 17 сесії VIII скликання

Дата: 26.12.2021 20:56
Кількість переглядів: 335

Про затвердження рішення виконавчого комітету.

2353

Про вступ до Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціація об’єднаних територіальних громад».

2354

Про  затвердження Програми соціального,  економічного та  культурного розвитку Вільшанської сільської ради на 2022 рік

2355

Про затвердження Програми виплати компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі на 2022 рік.

2356

Про Програму організації харчування в закладах освіти на 2022 рік.

2357

Про внесення змін до Положення про щорічний огляд-конкурс з благоустрою населених пунктів на території Вільшанської сільської ради.

2358

Про внесення змін до  Програми  розвитку місцевого самоврядування на території Вільшанської сільської ради на 2021-2022 роки.

2359

Про визначення умов оплати праці сільського голови

2360

Про затвердження бюджету Вільшанської сільської територіальної громади  на 2022 рік.   Додатки

2361

Про передачу майна в оперативне управління та на баланс відділу освіти, культури, молоді та спорту Вільшанської сільської ради

2362

Про затвердження штатних розписів закладів освіти.

2363

Про внесення змін та затвердження Положення про відділ освіти, культури, молоді та спорту Вільшанської сільської ради у новій редакції.

2364

Про внесення змін до контрактів з директорами закладів загальної середньої освіти.

2365

Про виплату щорічної грошової винагороди керівникам закладів освіти.

2366

Про надання дозволу на списання книжкового фонду.

2367

Про надання дозволу на списання майна.

2368

Про передачу майна

2369

Про вилучення земельної ділянки гр.Калінчука В.Д.

2370

Про внесення змін до рішення Вільшанської сільської ради від 17 лютого 2021 року № 542.

2371

Про внесення змін до рішення Вільшанської сільської ради від 28 липня  2021 року № 1692.

2372

Про внесення змін до рішення Вільшанської сільської ради від 31 травня  2021 року № 1247.

2373

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу їх у власність гр.Васильєвій Є.С.

2374

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу їх у власність гр.Яківчуку В.І.

2375

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу їх у власність гр.Марчук Н.О.

2376

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу їх у власність гр.Хромову Є.В.

2377

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу їх у власність гр.Дячуку Р.М.

2378

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу їх у власність гр.Зозулі Б.Є.

2379

Про затвердження проєкту землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу їх у власність гр.Весельському В.Г.

2380

Про затвердження проєкту землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу їх у власність гр.Цуркану О.Г.

2381

Про затвердження проєкту землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу їх у власність гр.Веселовській І.В.

2382

Про затвердження проєкту землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу їх у власність гр.Нечитайло Т.В.

2383

Про затвердження проєкту землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу їх у власність гр.Грицик О.В.

2384

Про затвердження проєкту землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу їх у власність гр.Забродському М.Й.

2385

Про затвердження проєкту землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу їх у власність гр.Пількевичу А.Р.

2386

Про затвердження проєкту землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу їх у власність гр.Шуляр М.В.

2387

Про затвердження проєкту землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу їх у власність гр.Грицик О.Т.

2388

Про затвердження проєкту землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу їх у власність гр.Петрику Є.І.

2389

Про затвердження проєкту землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу їх у власність гр.Сімашко С.В.

2390

Про затвердження проєкту землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу їх у власність гр.Осичняку С.В.

2391

Про затвердження проєкту землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу їх у власність гр.Мартинюк Т.Г.

2392

Про затвердження проєкту землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу їх у власність гр.Шапран Л.М.

2393

Про затвердження проєкту землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу їх у власність гр.Добранській О.І.

2394

Про затвердження проєкту землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу їх у власність гр.Кирилюку В.С.

2395

Про затвердження проєкту землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу їх у власність гр.Чайці О.А.

2396

Про затвердження проєкту землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу їх у власність гр.Баліцькому П.П.

2397

Про затвердження проєкту землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу їх у власність гр.Аврамчук В.Д.

2398

Про затвердження проєкту землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу їх у власність гр.Базилюк Г.Т.

2399

Про затвердження проєкту землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу їх у власність гр.Чируну Я.М.

2400

Про затвердження проєкту землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу їх у власність гр.Гуменюк В.П.

2401

Про затвердження проєкту землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу їх у власність гр.Фіщук Л.С.

2402

Про затвердження проєкту землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу їх у власність гр.Іванюк Л.А.

2403

Про затвердження проєкту землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу їх у власність гр.Бойко Ж.Л.

2404

Про затвердження проєкту землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу їх у власність гр.Костюк В.Й.

2405

Про затвердження проєкту землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу їх у власність гр.Пасічник І.С.

2406

Про затвердження проєкту землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу їх у власність гр.Мазуркевич А.Є.

2407

Про затвердження проєкту землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу їх у власність гр.Комашевській Т.Л.

2408

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр.Стельмаху О.В.

2409

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр.Буліч О.П.

2410

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр.Луценко В.В.

2411

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр.Горобець Л.Г.

2412

Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.Мошонець О.В.

2413

Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.Мошонець.В.Є.

2414

Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.Стельмах О.В.

2415

Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.Лиманець Р.В.

2416

Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.Ратошнюку Д.В.

2417

Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.Лиманець Р.В.

2418

Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.Ратошнюку Д.В.

2419

Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.Маслюку Л.С.

2420

Про затвердження плану роботи сільської ради на І півріччя 2022 року 2421

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь