Вільшанська сільська рада
Вільшанська сільська рада Житомирського району Житомирської області

В актовій залі та бібліотеці Вільшанського ліцею проведено сучасний ремонт

Дата: 11.01.2022 10:15
Кількість переглядів: 1421

Фото без описуУ КЗ «Вільшанський ліцей» завершено капітальний ремонт актової зали та бібліотеки. В приміщенні актової зали, зокрема, проведено роботи з вирівняння  та фарбування стін, монтажу сучасної підвісної стелі та жалюзей на вікнах, заміни освітлення та системи опалення, встановлення нових вхідних дверей та віконно-балконного блоку, збільшення сцени з монтажем пандусу та кріплення для завіси, оновлення підлоги та ін. Зроблено ремонт, також, і в побутовій кімнаті біля актової зали.

Фото без описуВ шкільній бібліотеці, яку передбачається найближчим часом переформатувати в медіатеку, теж замінено двері, пофарбовано стіни, встановлено підвісну стелю з сучасним освітленням, замінено систему опалення. На підлозі укладено якісний лінолеум.

Дані роботи проводились на умовах співфінансування з державного та місцевого бюджетів в рамках реалізації державної програми «Спроможна школа для кращих результатів».

Директор ліцею Ігор Гопкало прокоментував, що ремонтні роботи проведені підрядною організацією якісно та вчасно, заклад отримав комфортний та барвистий простір для проведення навчально-виховних, урочистих та святкових заходів, з’явилася основа для створення сучасної та функціональної медіатеки. Також заклад очікує на наповнення актової зали та медіатеки новими меблями і комп’ютерною технікою.

Начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Ігор Кучмій повідомив, що «потрапити» в даний проєкт та залучити на його реалізацію кошти з державного бюджету вдалося непросто, заявки подавалися протягом двох років і, як результат, опорний заклад освіти Вільшанської громади має оновлену актову залу для реалізації учасниками освітнього процесу власних можливостей і талантів для розвитку культурної, громадської, соціальної та інших компетентностей, а майбутня медіатека виконуватиме освітню, інформаційну та соціокультурну функцію.

Як запевнив сільський голова Сергій Мельник, у 2022 році Вільшанською сільською радою продовжуватиметься робота із зміцнення матеріально-технічної бази закладів освіти громади, в тому числі для капітально відремонтованих приміщень актової зали ліцею буде придбано нові крісла та сценічна завіса, медіатеки – три комплекти комп’ютерної техніки та відповідні меблі.  

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь