Вільшанська сільська рада
Вільшанська сільська рада Житомирського району Житомирської області

ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО НА ЖИТОМИРЩИНІ: ПІДПИСАНО ДОГОВІР НА РЕКОНСТРУКЦІЮ ЖИТОМИРСЬКОГО АЕРОПОРТУ, — ВІТАЛІЙ БУНЕЧКО

Дата: 07.02.2022 16:26
Кількість переглядів: 218

Фото без описуСьогодні, 07 лютого, у Житомирській облдержадміністрації урочисто підписано договір на реконструкцію злітно-посадкової смуги міжнародного аеропорту «Житомир» імені Сергія Корольова.

Участь у заході взяли голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко, голова обласної ради Володимир Федоренко, міський голова Сергій Сухомлин, представники ТОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл», Служби автомобільних доріг у Житомирській області та ЗМІ.

«Завдяки тому, що аеропорт «Житомир» був включений до програми Президента «Велике будівництво» на 2022 рік, ми переходимо від слів до справи. Переможець конкурсу, українська компанія з турецькими інвестиціями має великий досвід будівництва аеропортів», — сказав Віталій Бунечко.

Фото без описуПереможець тендеру  —  ТОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл». Компанія вже побудувала злітно-посадкову смугу аеропорту Запоріжжя, термінал D та перон аеропорту Бориспіль та виконує роботи з будівництва аеропорту у Дніпрі.

«Символічно, що співробітництво з турецькими інвесторами на Житомирщині продовжуємо одразу після підписання зони вільної торгівлі між Україною та Туреччиною», — додав Віталій Бунечко.

Фото без описуЗагальна вартість робіт із реконструкції злітно-посадкової смуги складає майже 800 млн грн, з яких 50 – це співфінансування з бюджету міста, а решта – кошти держави.

Передбачається провести земляні роботи, заміну покриття електричних мереж, встановлення нової системи освітлення, а також нової системи радіозв’язку та світлосигнального обладнання.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь