A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська сільська рада
Вільшанська сільська рада Житомирського району Житомирської області

«Пункти незламності» громади матимуть генератори та «Старлінки»!

Дата: 22.12.2022 16:05
Кількість переглядів: 541

Фото без описуДнями у селі Бурківці сусідньої Краснопільської громади було велелюдно, не дивлячись на мороз та ожеледицю. Приємна подія зібрала гостей з багатьох куточків Житомирщини. Воно і не дивно, адже захід, дійсно, був знаковий.

Фото без описуЗа участі начальника Житомирської обласної військової адміністрації Віталія Бунечка, очільників Житомирського і Бердичівського районів Олександра Хомича та Людмили Димидюк, депутата обласної ради Ігоря Лукашенка, а також представників низки територіальних громад області та громадськості відбулась урочиста передача генераторів та систем супутникового зв’язку «Старлінк» громадам від компанії «Kusto Agro».

Фото без описуГенеральний директор компанії з казахським корінням ТОВ «Kusto Agro» Алішер Тяжин зазначив, що у боротьбі з рашистською збройною агресією українці стали для жителів Казахстану прикладом справжнього патріотизму і любові до Батьківщини. І доки українці борються за свою землю і свободу, доти і казахи відчуватимуть себе у безпеці від країни-близького «сусіда».

Фото без описуВ Україні Kusto Group з 2012 року займається аграрним бізнесом і представлений групою компаній KustoAgro, які широко відомі своєю благодійною діяльністю. Підтримку ТОВ «Kusto Agro» ми відчували і раніше: у боротьбі з пандемією (апарат ШВЛ для Чуднівської лікарні), у розбудові нашої громади (дитячий майданчик у Галіївці) і не лише. Надзвичайно вагома і важлива допомога від компанії і зараз, в умовах війни.

Фото без описуВільшанська сільська рада отримала від ТОВ «Kusto Agro» 5 генераторів та 5 систем супутникового зв’язку «Старлінк» для облаштування пунктів незламності на території громади. Участь у передачі обладнання взяв сільський голова Сергій Мельник особисто та старости старостинських округів громади, на території яких функціонуватимуть пункти незламності. Сергій Аркадійович щиро подякував генеральному директору ТОВ «Kusto Agro» пану Алішеру та решті представників холдингу за постійну співпрацю та відмітив, що отримані генератори і системи супутникового зв’язку, а також зобов’язання компанії взяти на себе оплату усіх витрат по обслуговуванню «Старлінків» на певний період є надзвичайно відчутною і потрібною допомогою для Вільшанської громади.

До перемоги тільки разом!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь