A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська сільська рада
Вільшанська сільська рада Житомирського району Житомирської області

Військовий комісар провів зустріч з керівниками підприємств, які працюють на території громади

Дата: 05.01.2023 15:20
Кількість переглядів: 404

Фото без описуФото без описуНа базі Вільшанської сільської ради пройшла партнерська зустріч начальника третього відділу Житомирського районного центру комплектування та соціальної підтримки, підполковника Олега КЛОКА з керівниками та представниками підприємств та організацій, які провадять свою діяльність на території Вільшанської громади.

Фото без описуСільський голова Сергій МЕЛЬНИК, який виступив модератором зібрання, привітав присутніх з новорічно-різдвяними святами, подякував усім за плідну співпрацю, підтримку та допомогу військовослужбовцям, зокрема. Також очільник громади відмітив, що завдяки наполегливій праці та сумлінній сплаті податків підприємцями сільський бюджет за 2022 рік, в умовах війни, виконано. Наразі кожен на своєму місці допомагає кувати Перемогу, адже усі ми об’єднані спільною метою.

Фото без описуПерейшовши до основної теми зустрічі, військовий комісар Олег КЛОК зазначив, що війна, на жаль, триває, в Україні діє воєнний стан. Для стримування ворога та звільнення окупованих територій на рівні держави формуються нові військові підрозділи, які потребують матеріального та технічного забезпечення. Відповідно до законодавства, для забезпечення військових техніка може бути вилучена у юридичних, а також у фізичних осіб.

«Але ми не маємо морального права залишити аграріїв без техніки – наближається весняна посівна», – відмітив Олег Степанович, запропонувавши альтернативні шляхи подальшої співпраці в озвученому напрямку. В ході обговорень присутні на зібранні напрацювали план дій та майбутньої співпраці, спрямованої на забезпечення військових підрозділів необхідною технікою. До Перемоги – тільки разом!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь