A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська сільська рада
Вільшанська сільська рада Житомирського району Житомирської області

У ЖИТОМИРІ КАНДИДАТОМ У ПОЛІЦЕЙСЬКУ «ЛЮТЬ» СТАВ ХЕРСОНЕЦЬ ВОЛОДИМИР ДІДЕНКО. ВІДЕО

Дата: 06.03.2023 13:58
Кількість переглядів: 129

22-річний хлопець Володимир Діденко – корінний херсонець. З перших днів повномасштабного вторгнення російських військ в Україну активно проявляв проукраїнську позицію та разом з іншими херсонцями був учасником мітингів і протестів на вулицях уже окупованого міста. Нині Володимир живе і працює в Житомирі. А зовсім скоро сподівається повернутись на малу батьківщину у складі Об’єднаної штурмової бригади Національної поліції «Лють», щоб назавжди вимести ворога з українських земель. 

“Так склалося, що ріс без батьків, мене виховувала бабуся. Працював уже з 14 років, коли ще навчався у школі, бо не хотів нікого обтяжувати. Потім вступив до Херсонського політехнічного коледжу. Продовжував працювати. Ще згодом орендував житло і став жити самостійно. На початку 2022-го мав непогані перспективи з роботою, а 24-го лютого почалося…”, – коротко розповідає про себе Володимир Діденко.

 “Перші дні були пекельними. Місто вимерло. На вулицях – пусто. Магазини закриті, ринки не працюють. Продуктів нема. Один день просто провів на воді. Потім в якомусь випадковому магазині знайшов рахат-лукум. На ньому протримався ще 3 дні, – згадує Володимир. – У місто заходили російські війська. Чужинці захопили будівлі адміністрацій та почали нав’язувати свої порядки серед населення”.

Хлопець вирішив виїжджати з окупованого Херсону, коли засобів для існування фактично не залишилося. П’ять діб діставався до Львова. А за деякий час при підтримці знайомих переїхав до Житомира.

Володимир розповідає, що знайшов житло і роботу. Аж тепер почув про набір кандидатів в Об’єднану штурмову бригаду «Лють» і зрозумів, що це шанс знову долучитись до боротьби з ворогом. На цей раз – з бойовими побратимами і зі зброєю в руках.

“Частина мого рідного Херсона зруйнована ворожими військами. Території регіону лишаються під окупацією. Я хочу відвоювати свій край. Я хочу, щоб моя Україна звільнилася від нелюдів, які непроханими прийшли сюди. Моя мотивація – це моя лють до ворога, моє прагнення до нашої Перемоги і повернення до мирного життя”.

Володимир уже пройшов етапи відбору і співбесіду на засіданні поліцейської комісії в ГУНП Житомирської області. Дуже скоро він вирушить на навчання, а потім зможе обернути свою лють у зброю для остаточної Перемоги над ворогом.

1

За матеріалами Головного управління Національної поліції в Житомирській області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь