Вільшанська сільська рада
Вільшанська сільська рада Житомирського району Житомирської області

Рішення 27 сесії VIII скликання

Дата: 24.03.2023 14:40
Кількість переглядів: 517

2647

Про Програму охорони навколишнього природнього середовища Вільшанської сільської територіальної  громади на 2023-2025 роки

2648

Про внесення змін до Комплексної  програми забезпечення пожежної та техногенної безпеки, захисту населення і територій Вільшанської сільської ради від надзвичайних ситуацій на 2021-2025 роки

2649

Про внесення змін до Положення про порядок використання шкільних автобусів

2650

Про затвердження Положення про преміювання та надання матеріальної допомоги працівникам апарату Вільшанської сільської ради та виконавчих органів ради ПОЛОЖЕННЯ

2651

Про внесення змін до бюджету Вільшанської сільської територіальної громади на 2023 рік Додатки

2652

Про надання матеріальної допомоги жителям громади

2653

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Півець Т.В.

2654

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Матевощук М.П.

2655

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Остапчук А.А.

2656

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність гр. Іванюку О.В.

2657

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність гр. Лисак Н.П.

2658

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність гр. Дяченко М.М

2659

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність гр. Рудзей К.М.

2660

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність гр. Латун Г.А.

2661

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність гр. Левчуку С.А.

2662

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування будівель торгівлі на території с. Кілки

2663

Про передачу в оренду земельної ділянки несільськогосподарського призначення комунальної власності в користування на умовах оренди та надання дозволу на її викуп Мельнику О.П.

2664

Про надання дозволу на проведення земельних торгів з продажу права оренди земельних ділянок комунальної власності Вільшанської сільської ради

2665

Про заключення додаткових угод до договорів оренди земельних ділянок


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь