Вільшанська сільська рада
Вільшанська сільська рада Житомирського району Житомирської області

Рішення сесії

Дата: 05.07.2023 11:39
Кількість переглядів: 289

2692

Про  внесення змін до рішення сільської ради від 23 вересня 2021 року № 1923 «Про Програму з охорони земель, проведення інвентаризації та нормативно- грошової оцінки земель комунальної власності Вільшанської сільської територіальної громади на 2021-2025 роки».

2693

Про внесення змін до Програми профілактики правопорушень та боротьби  зі злочинністю  на території Вільшанської сільської ради на 2021-2024 роки. ДОДАТОК

2694

Про внесення змін до бюджету Вільшанської сільської територіальної громади на 2023 рік. ДОДАТКИ

2695

Про внесення змін та затвердження у новій редакції  Положення про Комунальну установу «Центр з надання соціальних послуг» Вільшанської сільської ради

2696

Про затвердження Положення про  умови та порядок надання платних соціальних послуг та послуг з встановленням диференційованої плати, затвердження розрахунку та тарифів  на платні соціальні послуги КУ «Центр з надання соціальних послуг» Вільшанської сільської ради. ДОДАТОК 2 ДОДАТОК 3

2697 

Про затвердження проектно-кошторисної документації на капітальний ремонт дорожнього покриття по вул. імені Юрія Биця в с. Карпівці Житомирського району Житомирської області.

2698

Про надання дозволу на проведення земельних торгів з продажу права оренди земельної ділянки комунальної власності Вільшанської сільської ради.

2699

Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку майна на продаж земельної ділянки.

2700

Про затвердження звітів про оцінку майна по визначенню орендної плати.

2701

Про затвердження умов оренди комунального майна.

2702

Про затвердження звітів про проведення незалежної оцінки по визначенню ринкової вартості об’єктів нерухомості для подальшого продажу.

2703

Про затвердження умов продажу об’єктів малої приватизації комунальної власності Вільшанської сільської ради.

2704

Про добровільну відмову від земельної ділянки гр. Пащенко Г.М.

2705

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок комунальної власності на території Вільшанської сільської ради.

2706

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок закладів освіти на території Вільшанської сільської ради.

2707

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок закладів культурно-просвітницького обслуговування на території Вільшанської сільської ради.

2708

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель комунальної власності під водними об’єктами.

2709

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель комунальної власності під полезахисними лісосмугами.

2710

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель промисловості на території Вільшанської сільської ради.

2711

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу їх у власність Музиці С.Ф.

2712

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу їх у власність Остапчук А.А

2713

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу їх у власність Зеленцовій Н.А.

2714

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу їх у власність Бенедюку А.В.

2715

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу їх у власність Яринчиній С.С.

2716

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу їх у власність Ткачуку А.І.

2717

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з подальшою передачею в оренду ПАФ «Рідний дім».

2718

Про розірвання договору оренди земельної ділянки  з ТОВ «Чуднівське хлібоприймальне підприємство».

2719

 

Про надання дозволу на заключення договорів оренди з подальшим викупом.

2720

Про надання матеріальної допомоги жителям Вільшанської територіальної громади.

2721

Про затвердження проектно-кошторисної документації на капітальний ремонт дорожнього покриття по вул.Середня  в с.Волосівка Житомирського району Житомирської області.

2722

Про затвердження проектно-кошторисної документації на капітальний ремонт дорожнього покриття по вул.Семенюка в с.Бейзимівка Житомирського району Житомирської області.

2723

Про затвердження проектно-кошторисної документації на капітальний ремонт дорожнього покриття по вул.Заводська в с.Галіївка Житомирського району Житомирської області.

2724

Про затвердження проектно-кошторисної документації на капітальний ремонт дорожнього покриття по вул.Шкільна в с.Кілки Житомирського району Житомирської області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь