Вільшанська сільська рада
Вільшанська сільська рада Житомирського району Житомирської області

Рішення сесії

Дата: 16.10.2023 16:49
Кількість переглядів: 370

2739

Про затвердження  Програми ліквідації наслідків збройної агресії Російської Федерації на території Вільшанської сільської територіальної громади на 2023-2024 роки.

2740

Про внесення змін до Програми захисту прав дітей  Вільшанської сільської  ради «Дитинство» на 2023-2024 роки.

2741

Про внесення змін до Комплексної  програми забезпечення пожежної та техногенної безпеки, захисту населення і територій Вільшанської сільської ради від надзвичайних ситуацій на 2021-2025 роки.

2742

Про внесення змін до Програми організації харчування в закладах освіти на 2023 рік.

2743

Про затвердження рішень виконавчого комітету Вільшанської сільської ради.

2744

Про внесення змін до бюджету Вільшанської сільської територіальної громади на 2023 рік.  ДОДАТКИ

2745

Про затвердження  Положення про використання коштів резервного фонду бюджету Вільшанської сільської територіальної громади.

2746

Про надання дозволу на списання книжкового фонду. ДОДАТОК 1  ДОДАТОК 2  ДОДАТОК 3

2747

Про зміну цільового призначення будівлі колишньої школи у с. Волосівка.

2748

Про затвердження розпоряджень сільського голови.

2749

Про внесення змін до структури та штатної чисельності апарату Вільшанської сільської та її виконавчих органів ДОДАТКИ

2750

Про утворення Центру надання адміністративних послуг Вільшанської сільської ради, затвердження Положення та Регламенту його роботи, Переліку адміністративних послуг  РЕГЛАМЕНТ  ПЕРЕЛІК

2751

Про внесення змін та затвердження у новій редакції Переліку об’єктів малої приватизації, що перебувають у комунальній власності Вільшанської сільської ради

2752

Про затвердження проектно - кошторисної документації проекту «Капітальний ремонт дорожнього покриття по вул. Конституції в с. Троща Житомирського району Житомирської області»

2753

Про затвердження проектно - кошторисної документації проекту «Капітальний ремонт дорожнього покриття по вул. Привокзальна в с. Вільшанка Житомирського району Житомирської області»

2754

Про надання дозволу на поділ земельної ділянки та розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності на території с. Вільшанка

2755

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок під проектними польовими дорогами

2756

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Дайнеко М.В.

2757

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Рузметовій Ю.В.

2758

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Лавренюку А.В.

2759

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.Жуку Ю.М.

2760

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення у разі зміни цільового призначення земельної ділянки з подальшою передачею в оренду СТОВ «Спілка хмелярів та пивоварів»

2761

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення у разі зміни цільового призначення земельної ділянки з подальшою передачею в оренду

2762

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність гр. Осичняк В.В., гр. Осичняку С.В.

2763

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність гр. Комашевській Н.П

2764

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність гр. Стельмаху О.В.

2765

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність гр. Линчіку О.М.

2766

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність гр. Безчасному І.С.

2767

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність гр. Козак Г.А.

2768

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність гр. Гаврилюку Ю.В.

2769

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність гр. Демчук Н.В.

2770

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність гр. Блосі С.М.

2771

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність гр. Притоці Л.О.

2772

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність гр. Джемі Л.О.

2773

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність гр. Лавренюк Л.В.

2774

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність гр. Рудзей В.М.

2775

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність гр. Шемет А.В., гр. Климчук Ю.В.

2776

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність гр. Шуляр О.А.

2777

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність гр. Матевощук М.П.

2778

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність гр. Шинькарук С.М.

2779

Про приведення у відповідність категорій посад та встановлення відповідних рангів старостам

2780

 Про надання матеріальної допомоги.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь