Вільшанська сільська рада
Вільшанська сільська рада Житомирського району Житомирської області

У Карпівцях відкрилась аптека «Первоцвіт-Фарм»

Дата: 17.12.2023 03:22
Кількість переглядів: 899

Фото без описуУже тиждень жителі села Карпівці та околиць мають змогу купувати необхідні ліки в аптеці мережі «Первоцвіт-Фарм».

Урочисте відкриття фармацевтичного закладу відбулось у День української хустки та День місцевого самоврядування в Україні. Взяти участь у відкритті аптеки та особисто її відвідати завітали сільський голова Сергій МЕЛЬНИК, депутати сільської ради, старости, члени виконавчого комітету, працівники ради, соціальні робітники, місцеві жителі.

Фото без описуСергій Аркадійович виступив з вітальним словом, подякував фармацевтам за співпрацю, побажав успіхів, злетів та висловив надію на розширення мережі аптечних пунктів на території Вільшанської громади.

Фото без описуЗасновники ТОВ «Первоцвіт-Фарм» Валерій МАРТИНЮК та Микола ПОЛІЩУК також подякували очільнику громади і керівнику амбулаторії за кроки назустріч, привітали місцевих жителів з відкриттям такого необхідного, особливо для людей старшого покоління, закладу. Не обійшлося і без подарунків – сучасних медичних приладів для вимірювання тиску і температури, які презентували медикам та передали для закладів освіти.

Після традиційного перерізання червоної стрічки усі присутні змогли ознайомитись із асортиментом медичних засобів в аптечному пункті, поспілкувались із працівницею аптеки, дехто відразу ж придбав необхідні ліки.

Фото без описуОтже, аптечний пункт № 4 ПП «Чуднів-Фарма» функціонує у приміщенні Superсімейника – місцевої амбулаторії – за адресою: село Карпівці, вулиця Корольова, 34. Графік роботи співпадає з графіком закладу сімейної медицини (години роботи з 8.00 до 16.00, субота та неділя – вихідні). Тут ви можете придбати медичні препарати за одними з найнижчих в Україні цін, а також замовити необхідні ліки (у разі їх відсутності в аптечному пункті) за телефоном (067)359-41-80. Заклад співпрацює з державною програмою «Доступні ліки».

«Первоцвіт-фарм» – найсоціальніша мережа аптек у Житомирській області. Головними принципами колективу товариства  є милосердя, гуманність, людяність і допомога нужденним. Компанія багато допомагає українським військовим.

Зичимо ТОВ «Первоцвіт-Фарм» успіхів, а кожному з вас – бути здоровими!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь