Вільшанська сільська рада
Вільшанська сільська рада Житомирського району Житомирської області

Вільшанська громада попрощалась із Захисником України МИХАЙЛОМ БУРКІВСЬКИМ

Дата: 10.01.2024 16:05
Кількість переглядів: 1507

Фото без описуТрагічна подія знову увірвалася у наше сьогодення. На жаль, від нас ідуть у засвіти герої найжахливішої та найкривавішої війни у ХХІ столітті.

Пекучий біль торкнувся ще однієї української родини, навіки забравши найдорожчу серцю людину. Сьогодні Вільшанська громада об’єдналась у скорботі, щоб провести в останню дорогу нашого земляка, справжнього патріота своєї держави Михайла Бурківського, який поповнив лави Небесного війська.

Фото без описуМИХАЙЛО ВАСИЛЬОВИЧ БУРКІВСЬКИЙ народився 23 грудня 1988 року в селі Гаї Пустомитівського району Львівської області. Дуже рано сім’я Бурківських осиротіла – померла мама. Вихованням двох синів та господарством займався батько.

Михайло навчався у Карповецькій загальноосвітній школі. Закінчив Житомирське ПТУ. Здобув професію шофера. Відслуживши в лавах української армії, Михайло повернувся у рідне село. Ростив сина Андрійка.

Коли росія віроломно вторглась на східні українські землі, Михайло Бурківський став на захист Батьківщини та брав участь в антитерористичній операції.

Після повномасштабного вторгнення росії на територію України, Михайло не роздумуючи пішов боронити рідну землю. Був вірний військовій присязі, завжди проявляв стійкість і мужність. Михайло боровся за мир на українській землі, за спокій у рідній домівці, за безпеку родини.

Проте війна безжальна… 14 грудня 2023 року в результаті ворожого мінометного обстрілу поблизу населеного пункту Кліщіївка Бахмутського району Донецької області наш безстрашний земляк Михайло Бурківський загинув.

Фото без описуСьогодні, 10 січня, Вільшанська громада зустріла свого загиблого Героя Михайла Бурківського живим коридором пошани. Провести останньою життєвою дорогою та віддати шану Захиснику зібрались рідні, близькі, побратими, односельці, жителі сусідніх сіл, військові, священники Православної церкви України…

Вільшанська сільська рада та вся громада низько вклоняється та схиляє голови в глибокій скорботі перед родиною загиблого. Співчуваємо та поділяємо ваше горе. Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати рідної, близької людини. Та нехай добрий світлий спомин про Михайла стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам’яті рідних, друзів, бойових побратимів, усіх, хто знав його, любив і шанував.

Герої не вмирають, вони залишаються у наших серцях!

Нехай душа загиблого Михайла знайде вічний спокій…

Вічна пам’ять і слава українському воїну, який захищав рідну Україну і кожного з нас!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь