Вільшанська сільська рада
Вільшанська сільська рада Житомирського району Житомирської області

Відбувся звіт поліцейських офіцерів громади Віталія Ришівського та Руслана Яремчука

Дата: 30.01.2024 10:33
Кількість переглядів: 153

Фото без опису

26 січня 2024 року на черговому засіданні виконавчого комітету Вільшанської сільської ради відбувся звіт поліцейських офіцерів громади Віталія РИШІВСЬКОГО та Руслана ЯРЕМЧУКА за 2023 рік.

Фото без описуБезперечно, проєкт «Поліцейський офіцер громади» – це один з найуспішніших проектів у реформі Національної поліції, направлений на безпеку та захист населення. Мета проєкту полягає в тому, щоб офіцер (або офіцери) поліції постійно знаходився поряд із мешканцями своєї територіальної громади, плідно співпрацював із жителями та орієнтувався на їхні потреби.

Віталій Анатолійович та Руслан Віктор зауважили, що їх головне завдання – підтримувати постійний контакт з мешканцями Вільшанської громади, щоденно забезпечувати порядок на своїй території, своєчасно реагувати на проблеми громади та запобігати вчиненню правопорушень, планувати спільну роботу та разом працювати над тим, щоб громада вдосконалювалася і ставала безпечнішою.

Фото без описуПоліцейські доповіли про свою роботу у 2023 році з охорони громадського порядку та боротьби зі злочинністю: профілактичні заходи з громадянами, патрулювання вулиць, співпрацю зі службою у справах дітей, комунальною установою «Центр з надання соціальних послуг», старостами, закладами освіти, про допомогу сім’ям та особам, які потрапили у складні життєві обставини, здійснення рейдів, роботу з особами, які вчиняють домашнє насильство тощо.

Також правоохоронці відповіли на усі питання, що були поставлені  присутніми у залі та надали свої пропозиції для покращення подальшої роботи.

На звітування поліцейських офіцерів громади були присутні також начальник сектору взаємодії з громадами відділу превенції Житомирського РУП ГУНП в Житомирській області майор поліції Віталій Мельничук та начальник сектору превенції Відділення поліції № 5 Житомирського РУП ГУНП в Житомирській області капітан поліції Володимир Заброцький.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь