A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська сільська рада
Вільшанська сільська рада Житомирського району Житомирської області

НАЗАВЖДИ 45…

Дата: 14.04.2024 08:56
Кількість переглядів: 107

Сьогодні у колі своєї великої та дружної родини мав би відзначати 46-ий день народження Олександр Кравчук із Трощі. Проте Герою назавжди залишиться 45…

Фото без описуОЛЕКСАНДР ОЛЕКСАНДРОВИЧ КРАВЧУК народився 14 квітня 1978 року в Амурській області. Коли юнакові виповнилось 15 років, родина переїхала на проживання на Херсонщину. Там Олександр закінчив школу, здобув професію водія, познайомився з майбутньою дружиною, з якою згодом оселився у Трощі.

У 18-річному віці Олександр Кравчук пішов служити до лав радянської армії. Службу проходив в Арцизі Одеської області у повітряно-десантних військах. Після служби повернувся у Трощу, одружився. Працював в автопарку місцевого колгоспу, на кар’єрі Новоград-Волинського району. Пізніше виконував різні будівельні роботи. Односельчани знали Олександра як добросовісного та відповідального майстра з ремонту. Він був чуйним чоловіком, хорошим батьком і прикладом для своїх п’яти дітей, добрим сином.

З перших днів повномасштабного вторгнення російської федерації на українську землю Олександр став на захист Батьківщини. Спочатку проходив службу в територіальній обороні. Понад рік був у підрозділі протиповітряної оборони на Попільнянському напрямку. З вересня 2023 року брав участь у бойових діях на сході України.

Олександр любив життя, а найбільше – свою родину. Мріяв про щасливе майбутнє у вільній державі. Але побачити Перемогу України йому не судилось…

Фото без опису11 жовтня 2023 року поблизу населеного пункту Рівнопіль Донецької області під час виконання бойового завдання Олександр Кравчук загинув.

У вічному горі залишились дружина та п’ятеро дітей, велика родина…

19 жовтня 2023 року Олександра поховано на сільському кладовищі у Трощі.

Ми розділяємо біль з родиною – це наша спільна втрата, сум і скорбота.

Пам’ять про Олександра Кравчука, гідного воїна і чудову людину, ми будемо берегти та шанувати довіку. Вічна слава Захиснику України!

 

Шануємо. Пам’ятаємо!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь