Вільшанська сільська рада
Вільшанська сільська рада Житомирського району Житомирської області

Новини

Дата: від до Скинути

Дорожні ремонтні роботи у Вільшанці виконано (ФОТО)

Дорожні ремонтні роботи у Вільшанці виконано (ФОТО)

  Протягом минулого тижня по вулиці Короченській та у напрямку вулиці Небесної Сотні проходили дорожні ремонтні роботи. Перед приміщенням сільської ради облаштовано місце стоянки транспортного засобу.

09:19 05.09.2019

День знань у громаді

День знань у громаді

   У календарі свято День знань – 1 вересня –  припадає у неділю, вихідний день. Школи Вільшанської громади вишикувалися на урочисту лінійку у понеділок, 2 вересня.

14:32 02.09.2019

Практика Всеукраїнського заходу у громаді

Практика Всеукраїнського заходу у громаді

  Щороку у серпні-жовтні в нашій державі проводиться Всеукраїнський профілактичний захід "Урок", мета якого – контроль за підготовкою дітей шкільного віку до навчання, виявлення учнів, що не приступили до навчання, сприяння наданню сім'ям з дітьми адресної допомоги, запобігання дитячій безпритульності та бездоглядності.   Вільшанська ОТГ, відповідно до розпорядження сільського голови, приєдналась до проведення даних заходів. Спеціалісти відділу соціального захисту та у справах дітей сільської ради із залученням фахівця із соціальної роботи районного центру СССДМ, працівників Чуднівського відділення поліції проводять на території громади обстеження умов проживання сімей з дітьми, які опинились у складних життєвих обставинах, багатодітних та внутрішньо переміщених сімей з дітьми, які перебувають у складному матеріальному становищі тощо.   Напередодні 1 вересня 45-ти дітям із 23 сімей даних категорій вручено канцелярські набори від сільської ради з побажаннями гарного навчання. 

18:47 30.08.2019

У школах Вільшанської громади початкові класи оснащені дидактичним матеріалом

У школах Вільшанської громади початкові класи оснащені дидактичним матеріалом

   Важливим у процесі створення Нової української школи відіграє якісно оформлений кабінет. Школи Вільшанської ОТГ уже мають нові меблі для першокласників. Але щоб допомогти адаптуватись малечі у новому просторі потрібно створити відповідну атмосферу. Саме для цього закуплено дидактичний матеріал – засоби навчання для наочності, – який дасть малим школярам змогу отримати нові знання та зацікавитись навчанням.

14:04 30.08.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь