Вільшанська сільська рада
Вільшанська сільська рада Житомирського району Житомирської області

Новини

Дата: від до Скинути

У приміщенні Вільшанської сільської ради відбулася атестація керівників відділів

У приміщенні Вільшанської сільської ради відбулася атестація керівників відділів

   Цими днями у Вільшанській ОТГ проведено навчання з охорони праці, яке провів Петро Захарович Побігайло – страховий експерт з охорони праці Чуднівського відділення УВД ФССУ у Житомирській області. У план навчання входили теми, пов’язані із дотриманням охорони праці в державних установах, зокрема, установах освітнього процесу і закладах освіти, також розглянуто законодавчі акти. Навчання було зосереджено на керівниках наступних відділів ради: - ЖКГ, доброустрій та архітектури; - освіти, молоді та спорту; - «Спеціалісти ради»; - фінансово-бухгалтерського; - соціального захисту та у справах дітей; - кадрового та правового забезпечення, а також виконувачів обов’язків старост ОТГ та директорів ЗОШ та ДНЗ.   П’ятиденне навчання завершилось атестацією керівників відділів ради. Тестування приймали Петро Захарович Побігайло та Василь Павлович Горпініч – заступник директора ОКП «Обласного учбово-курсового комбінату житлово-комунального господарства» Житомирської обласної ради. Після успішної перевірки знань, керівникам буде видано відповідні посвідчення.

13:34 29.07.2019

Започатковуємо нові традиції для виборців

Започатковуємо нові традиції для виборців

  Сьогодні, 21 липня, проходять вибори до Верховної Ради.    У с. Вільшанка офіційно відкрито виборчу дільницю о 8:00. Цьогоріч сільською радою було впроваджено нову традицію для виборців, які голосують вперше. Це юні жителі, які нещодавно досягли 18-річчя. Таких виборців у селі троє: Сімашко Іван Олегович, Сімашко Анна Олегівна та Петрушенко Марина Сергіївна.    Голова ДВК Галина Леонідівна Бондар офіційно відкрила виборчу дільницю, після чого представила та привітала виборців-першаків та вручила символічні подарунки. Івану Сімашко, Анні Сімашко та Марині Петрушенко було у належній формі видано бланки бюлетенів, після чого вони відправились до кабін для голосування.    Молодь запевнила, що їх вибір свідомий та серйозний. В обох бюлетенях проголосували за найдостойніших. 

10:09 21.07.2019

Доброустрій

Доброустрій

Вільшанська сільська рада продовжує роботи по доброустрою громади  16 липня було ліквідовано "озеро" в центрі села Вільшанка, яке заважало не лише руху автотранспорту, а й пішоходам. Наявність великої калюжі діставало незручностей багатьом жителям села, адже через неї пролягала заїжджа дорога до житлових будинків.  Коштом Вільшанської сільської ради було організовано роботу та експлуатовано спецтехніку, якою було викопано канаву для стіку води. Завдяки оновленню меліоративної системи вода стікатиме та не затримуватиметься на дорозі. 

11:00 18.07.2019

Благодійна вистава для дітей

Благодійна вистава для дітей

  14 липня у будинку культури села Вільшанки було проведено благодійну виставу для дітей та дорослих у підтримку онкохворих дітей. У програмі були дитяча вистава, циркове шоу, надувний батут, продаж солодкої вати, попкорну та сувенірів. Вторговані кошти будуть спрямовані на медикаменти хворим дітям. Також присутнім було запропоновано внести благодійний добровільний грошовий внесок. 

10:29 15.07.2019

На території Вільшанської ОТГ тривають роботи із благоустрою сіл

На території Вільшанської ОТГ тривають роботи із благоустрою сіл

Вже кілька тижнів на території Вільшанської ОТГ тривають роботи із благоустрою сіл.Керівництво Вільшанської сільської ради на чолі з Сергієм Мельником кинули всі зусилля на те, аби перетворити території, зарослі чагарниками і закиданні сміттям в нормальний вигляд.

14:27 12.04.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь