Вільшанська сільська рада
Вільшанська сільська рада Житомирського району Житомирської області

Новини

Дата: від до Скинути

Для перших класів закуплено комп’ютерне обладнання

Для перших класів закуплено комп’ютерне обладнання

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 04.04.2018 року № 237 «Деякі питання надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на забезпечення якісної, сучасної та доступної загальної середньої освіти «Нова українська школа» та за умови співфінансування Вільшанською сільською радою з метою зміцнення матеріально-технічної бази закладів загальної середньої освіти закуплено комп’ютерне обладнання.

13:22 06.01.2021

Для інклюзивних класів громади закуплено обладнання та допоміжні засоби навчання

Для інклюзивних класів громади закуплено обладнання та допоміжні засоби навчання

Інклюзивна освіта як стратегія державної політики передбачає рівний доступ дітей з особливими освітніми потребами до здобуття якісної освіти за місцем проживання. Завданням органів державної влади та органів місцевого самоврядування є створення умов для забезпечення прав і можливостей осіб з особливими освітніми потребами для здобуття ними освіти на всіх рівнях, з урахуванням їхніх індивідуальних потреб, можливостей, здібностей та інтересів.

17:14 05.01.2021

В освітніх закладах відбулись новорічні свята

В освітніх закладах відбулись новорічні свята

Вперше новорічні свята у закладах загальної середньої та дошкільної освіти відбулися в умовах карантину. За участі колективу одного класу чи групи, без запрошених артистів, фото- та відео операторів, глядачів.

19:39 31.12.2020

Дітям пільгових категорій громади вручено новорічні подарунки

Дітям пільгових категорій громади вручено новорічні подарунки

Напередодні новорічних свят спеціалісти відділу соціального захисту та у справах дітей сільської ради Мирослава Скоржепа та Мирослава Микитюк, спільно з інспектором ювенальної превенції Чуднівського відділення поліції Надією Петрик відвідали родини громади, в яких виховуються діти, що перебувають у складних життєвих обставинах, діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, та діти, які перемістились із тимчасово непідконтрольної території та зони проведення АТО.

15:08 30.12.2020

Зустріч з родинами загиблих Героїв

Зустріч з родинами загиблих Героїв

28 грудня сільський голова Сергій Мельник зустрівся з батьками загиблих учасників антитерористичної операції, які проживають на території громади.

11:08 28.12.2020

З Різдвом Христовим!

З Різдвом Христовим!

Наша громада, як і ненька-Україна, об'єднала людей з різними поглядами, уподобаннями, різним етнічним походженням та віросповіданням. Але ми єдині у прагненні добра, миру та загального добробуту. Тож сьогодні сердечно вітаємо усіх вірян західного обряду, усіх громадян, які відчувають важливість цього дня, з найсвітлішим релігійним святом року - Різдвом Христовим! Для кожного з нас Різдво - це завжди народження віри у краще, оповите родинним теплом, злагодою та любов'ю до ближнього. Нехай новонароджений Спаситель подасть щастя в кожну оселю, а Україні принесе довгожданий мир. Щасливого вам Різдва, міцного здоров'я, довголіття, злагоди та достатку! Бережіть себе і своїх близьких! Христос рождається!

08:27 25.12.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь