A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська сільська рада
Вільшанська сільська рада Житомирського району Житомирської області

Новини

Дата: від до Скинути

Урочисто відкрили хореографічний зал у Вільшанському ліцеї

Урочисто відкрили хореографічний зал у Вільшанському ліцеї

  Сьогодні у Вільшанському ліцеї справжнє свято, адже віднині двері хореографічного класу для учнів відкриті. Цього моменту чекали з нетерпінням не лише учні, а й вчителі та батьки.  Тепер як учні молодших класів, так і старша ланка матимуть змогу займатись у танцювальному гуртку разом із вчителем хореографії Тетяною Пастернак.

13:18 16.10.2020

У Трощанській ЗОШ зміцнили фундамент

У Трощанській ЗОШ зміцнили фундамент

  Цими днями у Трощанському загальноосвітньому закладі провели будівельні роботи – заливали підмурок.  Виконана такого роду робота зміцнить фундамент школи, що унеможливить у майбутньому просідання будівлі та попадання води у підвальне приміщення. У ході роботи використано 7 кубів бетонної суміші. Щиро дякуємо Ігорю Ходаку за небайдужість та фінансову підтримку. А також дякуємо усім, хто долучився з допомогою.

21:33 15.10.2020

У Карпівцях облаштовуємо зону відпочинку

У Карпівцях облаштовуємо зону відпочинку

 Відпочинкові зони ми розпочали встановлювати ще влітку. Повністю завершене місце для відпочинку – наразі у Бейзимівці. У Трощі, Вільшанці, а відтепер і у Карпівцях триває їх облаштування.

15:24 25.09.2020

Відбулася зустріч з громадою с.Карпівці

Відбулася зустріч з громадою с.Карпівці

   Сьогодні голова громади Сергій Аркадійович Мельник провів зустріч з жителями вулиці Шевченка села Карпівці, де обговорювали труднощі села. Для очільника громади важливо розуміти ситуації, які потребують першочергового розв’язання. У цьому важливу роль зіграють саме відкриті зустрічі з громадськістю, де у двосторонній формі спілкуванні можна почути не лише проблему, а й пропозицію щодо її усунення.

14:36 25.09.2020

Бейзимівський старостинський округ проводить благоустрій

Бейзимівський старостинський округ проводить благоустрій

 У Бейзимівці сьогодні триває благоустрій – впорядковують сільське кладовище. В.о. старости Бейзимівського старостинського округу Олександр Гаврилюк разом із місцевими жителями власноруч обкошували кладовище. Олександр Васильович ніколи не цурається брудної й важкої роботи, завжди працює нарівні з робочими.

15:01 24.09.2020

Юний талант та гордість Вільшанської громади

Юний талант та гордість Вільшанської громади

   Злата Скаскова –  юна жителька с.Вільшанка, учениця 4-А класу КЗ «Вільшанський ліцей». У свої 10 років має унікальні здібності до співу.  Дівчинка почала співати  ще у 4-річному віці. Її батьки тішились, що дівчинка захоплюється співом з раннього віку.  Перший виступ відбувся на святковому ранці у дитячому садочку. Злата згадує цей виступ з гумором: «Це був по правді дитячий виступ, адже я співала не попадаючи у ритмі ноти, проте присутні були захоплені моїм співом.»    Вперше, на великій для дівчинки сцені, Злата виступила у м.Чуднів на концерті до Дня Незалежності. Виступ шестирічної був дорослим, адже її спів супроводжували бек-вокалістки, а також доповнювала танцпідтримка. У цьому ж віці дівчинка розпочала навчання у районній музичній школі, де опановує тонкощі гри на піаніно. Злата постійно бере участь у різнорівневих концертах. Минулого року їй поталанило виступити на сцені Міжнародного фестивалю мистецтв «Пісенний Спас» ім.В.Шинкарука.    Виступаючи на концерті до Дня села Вільшанка Злату помітили запрошені на свято гості – подружжя заслужених артистів України Яніна та Олександр Яремчуки, які запросили юний талант на навчання у власну вокальну студію у м.Житомир.   Цьогоріч дівчинка взяла участь у першому для неї масштабному гала-концерті «Зірочко, засвітись», де здобула перемогу. А цими днями стала конкурсанткою І Міжнародного дитячого фестиваль-конкурсу мистецтв «The great junior festival 2020», який відбувся у м.Києві, та здобула друге місце.   Підтримка Злати – це мама Світлана та бабуся Галина Леонідівна, саме вони супроводжують дівчинку на концерти та конкурси.   Нині спів для Злати – це хобі та у майбутньому вона планує освоювати серйозні професії, але мрію – стати відомою співачкою – не полишає. Дівчинка у своїх 10 рочків, окрім того, що талановита, ще й дуже розумна, вихована, товариська, відкрита і приємна у спілкуванні.  Керівництво Вільшанської сільської ради вітає Злату з призовим місцем у фестивалі-конкурсі та бажає гарної долі, здійснення заповітної мрії й ніколи не забувати малої Батьківщини, бути гордістю для своєї родини, всієї громади та України! Окремо вислювлюється подяка батькам Злати, які підтримують та розвивають талант дівчинки.

15:25 23.09.2020

У Вільшанці розпочали встановлення зон відпочинку

У Вільшанці розпочали встановлення зон відпочинку

  Як і планувалось, у Вільшанці також встановлюємо зони відпочинку. Уже розпочато встановлення двох дерев’яних альтанок. Одну – на острівку біля водойми навпроти колишнього пивзаводу, другу – неподалік магазину «Весна», поблизу Української православної церкви . Бесідки наразі мають незавершений вигляд: потрібно зробити накриття, пофарбувати тощо. Планується встановлення ще однієї альтанки, будівництво якої завершується.

12:11 23.09.2020

Відбулось засідання сесії

Відбулось засідання сесії

  21 вересня відбулася ХІХ позачергова сесія Вільшанської сільської ради. На порядку денному - 74 питань, які детально розглянуто та опрацьовано головою сільської ради, секретарем, керуючим справами виконавчого комітету та депутатами.

14:47 21.09.2020

Провели благоустрій

Провели благоустрій

  Напередодні Всесвітнього дня прибирання колектив Вільшанської сільської ради долучився до акції з прибирання зелених зон та проведено благоустрою. У с.Вільшанка прибрано центр, обрізано відцвілі квіти  та облагороджено зупинку громадського транспорту.

14:25 21.09.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь