A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська сільська рада
Вільшанська сільська рада Житомирського району Житомирської області

Новини Житомирської області

На Житомирщині розпочато ремонт автодороги державного значення Ставище-Брусилів-Попільня в рамках "Великого будівництва"

У рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» у Житомирській області триває розбудова транспортної інфраструктури, будівництво та ремонт доріг.

11:35 13.07.2021

Велике будівництво на Житомирщині: Створюємо в області умови для зручної логістики,-Віталій Бунечко

Голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко разом із народними депутатами – членами комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики, які перебували в області з робочою поїздкою, обговорили вплив програми Президента Володимира Зеленського «Велике будівництво» на покращення інфраструктури у сільській місцевості та наочно ознайомилися з ходом реалізації таких проєктів.

14:06 08.07.2021

ЗА ПЕРШІ 6 ДНІВ ВІДКРИТТЯ РИНКУ ЗЕМЛІ ЗАРЕЄСТРОВАНО 322 УГОДИ, — ПРЕМ’ЄР-МІНІСТР

За перші 6 днів після відкриття ринку було зареєстровано 322 угоди на земельні ділянки, щодо яких раніше діяв мораторій. Про це зазначив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час засідання Уряду 07 липня 2021 року.

11:43 08.07.2021

МЕТА «ВЕЛИКОГО БУДІВНИЦТВА» – ШВИДКИЙ ТА КОМФОРТНИЙ ПРОЇЗД ПО ТЕРИТОРІЇ УКРАЇНИ РІЗНИМИ ШЛЯХАМИ, – КИРИЛО ТИМОШЕНКО

Програма Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» спрямована не лише на вирішення проблеми внутрішніх перевезень, а й на розвиток транзиту й міждержавних відносин. Про це заявив заступник керівника Офісу Глави держави Кирило Тимошенко під час виступу на Всеукраїнському форумі «Україна 30. Міжнародна політика».

11:04 08.07.2021

СТРАТЕГІЧНІ ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ УКРАЇНСЬКОГО СЕЛА ОБГОВОРЮЄМО СЬОГОДНІ З НАРОДНИМИ ДЕПУТАТАМИ УКРАЇНИ У НОВОГРАД-ВОЛИНСЬКОМУ РАЙОНІ, – ВІТАЛІЙ БУНЕЧКО

Сьогодні, 07 липня, голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко бере участь у виїзному засіданні Комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики у Новоград-Волинському районі.

15:31 07.07.2021

Велике будівництво на Житомирщині: Триває ремонт майже 30 кілометрів автошляху Н-03 Житомир-Чернівці

В рамках програми Президента «Велике будівництво» у Житомирській області триває ремонт автошляху Н-03 Житомир – Чернівці від м. Чуднів до межі з Хмельницькою областю. Здійснюється реконструкція та капітальний ремонт близько 30 кілометрів шляху на кількох ділянках.

09:14 07.07.2021

Велике будівництво на Житомирщині: Спільними зусиллями ми не лише добудуємо все, що заплановано, а й сформуємо амбітний план подальшого розвитку області, - Віталій Бунечко

Голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко обговорив із Міністром інфраструктури України Олександром Кубраковим реалізацією у Житомирській області програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» під час його робочої поїздки до регіону спільно з народними депутатами України 03 липня.

13:56 06.07.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь