A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська сільська рада
Вільшанська сільська рада Житомирського району Житомирської області

УВАГА!

До уваги суб'єктів господарювання!

Торговий відділ Посольства Королівства Бельгія в Україні представлятиме інформаційний стенд Бельгії на виставці REBUILD UKRAINE, яка пройде 15-16 лютого 2023 року в м. Варшава Республіки Польща у Виставковому комплексі ЕКСПО ХХІ (павільйон 1, місце 7-4). На виставці буде представлена інформація про компанії-виробники матеріалів та етхнологій в енергетичному та будівельному секторах, інжинірингові та архітектурні компанії, виробників будівельної техніки та інші компанії, які можуть допомогти Україні в період її відновлення.

11:11 09.02.2023

Увага! Телефон довіри про корупційні правопорушення у ДСНС!

Звертаємо Вашу увагу на те, що про корупційні правопорушення та інші службові зловживання з боку посадових осіб та працівників пожежно-рятувальних підрозділів ДСНС, Ви можете повідомити сектор з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління ДСНС України у Житомирській області письмово чи особисто за адресою: 10008 м. Житомир вул. Святослава Ріхтера, 33, за допомогою електронного зв’язку відправивши електронне повідомлення на окрему електронну адресу: vukruvach@zt.dsns.gov.ua чи за телефоном (0412) 48-03-47 з 9.00 год. до 18.00 год., з понеділка по п’ятницю.

13:27 26.12.2022

Оголошено конкурс для медзакладів Житомирщини для участі у проекті ЮНІСЕФ

Громадська організація “НУО In Touch Ukraine”, як імплементуючий партнер Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ), оголошує конкурс для медичних закладів Житомирської області для впроввадження універсально-прогресивної моделі домашніх візитів для дітей від 0 до 3 років.

10:27 09.12.2022

УВАГА! Заборона на вилов водних біоресурсів на зимувальних ямах!

Повідомляємо вас, що відповідно до наказу Управління Державного агентства меліорації та рибного господарства у Житомирській області (Житомирський рибоохоронний патруль) від 26 жовтня 2022 року № 46-у «Про встановлення заборони на вилов водних біоресурсів на зимувальних ямах у рибогосподарських водних об’єктах Житомирської області у зимовий період 2022-2023 р.р.», з метою створення сприятливих умов для зимівлі водних біоресурсів та їх охорони, з 01 листопада 2022 року до початку весняно-літньої заборони на лов водних біоресурсів у 2023 році встановлюється заборона на будь-який вилов водних біоресурсів у межах зимувальних ям у рибогосподарських водних об’єктах, що знаходяться у районі діяльності Управління Державного агентства меліорації та рибного господарства у Житомирській області!

10:54 29.11.2022

УВАГА! Заборона на вилов річкових раків!

Інформуємо вас, що наказом Управління Державного агентства меліорації та рибного господарства у Житомирській області (Житомирський рибоохоронний патруль) від 17 листопада 2022 року № 60-у «Про встановлення заборони на лов річкових раків», з метою забезпечення охорони річкових раків під час їх природного відтворення, створення сприятливих умов для виношування ікри, збільшення їх запасів у водоймах у зоні контролю Управління Державного агентства меліорації та рибного господарства у Житомирській області, з 01 грудня 2022 року по 30 червня 2023 року включно встановлюється заборона на будь-який лов річкових раків!

10:53 29.11.2022

Інформація про діяльність Консультаційного центру Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини

Консультаційний центр Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини надає підтримку громадянам України                           у режимі онлайн та офлайн щодо:

14:15 17.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь