A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська сільська рада
Вільшанська сільська рада Житомирського району Житомирської області

УВАГА!

До уваги власників землі та землекористувачів: індексація нормативної грошової оцінки землі

Як повідомляє Державна служба України з питань геодезії, картографії та кадастру на виконання статті 289 Податкового кодексу України за інформацією Державної служби статистики України, індекс споживчих цін за 2021 рік становив 110,0%. Відповідно до пункту 9 підрозділу 6 розділу ХХ «Перехідні положення» Податкового кодексу України (в редакції Закону України від 30.11.2021 № 1914–IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень») індекс споживчих цін, що використовується для визначення коефіцієнта індексації нормативної грошової оцінки земель, застосовується із значенням 100 відсотків:

13:25 12.01.2022

Телефони довіри про корупційні правопорушення у підрозділах ДСНС

Звертаємо Вашу увагу на те, що про корупційні правопорушення та інші службові зловживання з боку посадових осіб та працівників пожежно-рятувальних підрозділів ДСНС, Ви можете повідомити сектор з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління ДСНС України у Житомирській області письмово чи особисто за адресою: 10008, м. Житомир, вул. Святослава Ріхтера, 33, за допомогою електронного зв’язку відправивши електронне повідомлення на окрему електронну адресу: vukruvach@zt.dsns.gov.ua чи за телефоном (0412) 48-03-47 з 9.00 год. до 18.00 год., з понеділка по п’ятницю.  У цілодобовому режимі повідомити можна по телефону довіри Головного управління ДСНС України у Житомирській області за телефоном (0412) 24-38-24.    

15:28 14.12.2021

УВАГА! Заборона на вилов річкових раків!

Інформуємо вас, що наказом Управління Державного агентства меліорації та рибного господарства у Житомирській області (Житомирський рибоохоронний патруль) від 03 листопада 2021 року № 38-у «Про встановлення заборони на лов річкових раків», з метою забезпечення охорони річкових раків під час їх природнього відтворення, сприятливих умов для виношування ікри, збільшення їх запасів у водоймах у зоні контролю Управління Державного агентства меліорації та рибного господарства у Житомирській області, з 15 листопада 2021 року по 30 червня 2022 року включно встановлюється заборона на будь-який лов річкових раків!

15:40 12.11.2021

Звернення щодо ситуації з відшкодуванням за пільгове перевезення громадян залізничним транспортом

Останнім часом у громадах Житомирщини, та й усієї України, точаться суперечки, спричинені існуючою ситуацію з відшкодуванням Укрзалізниці коштів за пільговий проїзд громадян.

22:55 11.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь