A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська сільська рада
Вільшанська сільська рада Житомирського району Житомирської області

УВАГА!

До уваги жителів громади!

Інформуємо вас, що проведений ЗСУ аналіз застосування противником засобів повітряної розвідки на території України свідчить, що командування російських окупаційних військ активно здійснює заходи щодо добування достовірної інформації стосовно розміщення військових частин (підрозділів) Сухопутних військ ЗС України, угруповань військ (сил), військових об’єктів інфраструктури держави за допомогою технічних засобів розвідки.

14:00 22.09.2023

ЗАБОРОНА НА ВИЛОВ РАКІВ З 15 СЕРПНЯ ПО 30 ВЕРЕСНЯ 2023 (ВКЛЮЧНО)

З метою збереження популяції та забезпечення охорони річкових раків під час їх природного відтворення, збільшення їх запасів з 15 серпня 2023 року по 30 вересня 2023 року (включно) діятиме заборона на лов річкових раків на період їх другої линьки у водних об’єктах Житомирської області.

14:08 15.08.2023

Увага: конкурс малюнків та фотографій «Що для мене Україна?» з нагоди Дня Незалежності України

З метою культурно-освітнього розвитку, формування у дітей і підлітків національної ідентичності, патріотичного виховання; соціальної підтримки талановитої молоді, сприяння їхній самореалізації та творчому розвитку, активного залучення творчої молоді до соціально-вагомої діяльності; популяризації волонтерської діяльності дітей та підлітків в умовах воєнного стану, Благодійний фонд «Об’єднання світових культур» (https://www.facebook.com/uwcfoundation/), Український координаційний центр з підвищення правової освіти населення (https://www.facebook.com/UkrainianCoordinationCenter) та Українська молодіжна правнича асамблея проводять ІІІ Всеукраїнський конкурс малюнків та фотографій «Що для мене Україна?», приурочений до Дня Незалежності України. 

19:30 11.08.2023

Вільшанська сільська рада оголошує конкурс з визначення аптечних та стоматологічних установ

Оголошується конкурс з визначення аптечних та стоматологічних установ, якими будуть надаватись відповідні пільги і послуги на медичне обслуговування громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи.

10:29 03.07.2023

До уваги суб’єктів господарювання громади!

Державна служба України з надзвичайних ситуацій та її Головне управління у Житомирській області повідомляють, що надають (безпекова ситуація дозволяє) адміністративні послуги щодо реєстрації декларацій відповідності матеріально-технічної бази суб’єктів господарювання вимогам законодавства у сфері пожежної безпеки, як через Єдиний державний портал адміністративних послуг, зокрема через інтегровану систему ДСНС (портал «ДІЯ»), так і у паперовому вигляді.

15:23 20.06.2023

Телефони довіри ДСНС

Звертаємо Вашу увагу на те, що про корупційні правопорушення та інші службові зловживання з боку посадових осіб та працівників пожежно-рятувальних підрозділів ДСНС, Ви можете повідомити сектор з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління ДСНС України у Житомирській області письмово чи особисто за адресою: 10008 м. Житомир вул. Святослава Ріхтера, 33, за допомогою електронного зв’язку відправивши електронне повідомлення на окрему електронну адресу: vukruvach@zt.dsns.gov.ua чи за телефоном (0412) 48-03-47 з 9.00 год. до 18.00 год., з понеділка по п’ятницю.

13:57 12.06.2023

З 1 КВІТНЯ ДІЯТИМЕ ЩОРІЧНА ЗАБОРОНА НА ВИЛОВ РИБИ НА ПЕРІОД НЕРЕСТУ

1 квітня 2023 року у Житомирській області вступає в силу щорічна заборона на вилов риби. Заборона встановлюється з метою збереження водних біоресурсів і створення сприятливих умов для нересту риби. Адже нерест – це найважливіший період в житті риб. Відповідно до наказу Управління Держрибагентства у Житомирській області від 23 березня 2023 року № 16 (http://zt.darg.gov.ua/files/14/nakaz_nerest_2023.pdf) затверджено строки нерестового періоду під час якого забороняється займатися риболовлею на водних об’єктах Житомирської області:  • з 1 квітня по 20 травня – на річках області та їх кореневих водах;  • з 1 квітня по 9 червня – на водосховищах;  • з 1 квітня по 30 червня – в придаткових водах.

10:07 27.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь